Aşk yeniden başladı

Güncelleme Tarihi:

Aşk yeniden başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

İnişli çıkışlı bir ilişkinin ardından ayrılan sunucu ve dadyocu Meltem Cumbul'la pop müzik yıldızı Burak Kut yine birlikteler.

Birlikte oldukları dönemde defalarca ayrılan ve barışan ikili, kesin ayrılık kararı aldıktan sonra farklı ilişkilere yelken açmıştı. Burak Kut ve Meltem Cumbul'un yakın çevresi, yaklaşık bir yıl önce ayrılan eski aşıkların şu aralar sık sık buluştuklarını ve çok mutlu olduklarını söylüyor. Meltem Cumbul, ilk birlikteliklerinde beraber oturdukları evde, Burak'la ayrıldıktan sonra da oturmaya devam ediyordu. Küllenen aşkın izlerini taşıyan bu evde, şimdi Burak Kut ve Meltem Cumbul'un yakın dostlarına verdikleri partilerden yükselen şen kahkahalar duyuluyormuş.

Birlikteliklerini kesinlikle medya önünde yaşamama kararı alan Kut ve Cumbul, bu barışmayı çok gizli tutuyor. Burak Kut'la dostça görüştüğünü inkar etmeyen Meltem Cumbul, yeniden birlikte olduklarını kesin bir dille reddediyor. ‘‘Yeniden beraber olsak, niye söylemeyeyim, daha önce söylemedim mi?’’ diyen Cumbul, gözlerden uzak bir ilişki yaşamaya kesin kararlı. Bu gelişmelerden önce Burak Kut, podyumların ünlü mankeni Demet Şener'le birlikte olmuş, Meltem Cumbul da ‘‘32. Gün’’ün yapım ekibinde görevli gazeteci Cüneyt Özdemir'le kısa süreli bir ilişki yaşamıştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!