Aşk Yeniden 50.bölüm fragmanında Fatih şoku!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 50.bölüm fragmanında Fatih şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 09:44

Aşk Yeniden dizisinin yeni bölüm fragmanı hayranları çok şaşırttı. Dizinin yeni bölümünde Fatih'in tutuklanması Zeynep'te şok etkisi yaratacak. İşte Aşk Yeniden 50.bölüm fragmanında yaşanacaklar.

Haberin Devamı

FOX TV'nin heyecanlı dizisi Aşk Yeniden 50. bölüm yeni fragmanını yayınladı. Fatih'in tutuklanması Zeynep'te şok etkisi yaratıyor. Selim ve Zeynep'in yalnız kalmasını fırsat bilen Ertan, Zeynep'in karşısına çıkacak. Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanları için tıklayınız..

Fatih, Zeynep ve Selim, birlikte geçirdikleri tuhaf ama eğlenceli tatillerinin dönüşünde, yaşadıkları sıkıntıyı atlatmış ve herkesi affetmişlerdir. Ancak dönüş yolunda gelen bir telefon her ikisini de şoke eder çünkü Ertan, Fatih’ten şikâyetçi olmuştur.

Yol üzerinde tesadüfen denk geldikleri polis çevirmesini de görünce Fatih arandığını düşünerek ani bir kararla kaçmaya karar verir. Bir kez daha Zeynep ve Selim’den ayrılmayı göze alamamaktadır.

Polisten kaçıp izini kaybettiren Fatih ve Zeynep kaldıkları otele geri döner ve Orhan ile Selin’den de kimseye belli etmeden yanlarına gelmelerini isterler. Onlardan olup biteni ayrıntılarıyla öğrenip bir karar vermek zorundadırlar. Ya kaçmaya devam edecekler ya da dönüp savaşacaklardır. Ancak verdikleri karar sadece kendi hayatlarını değil, başta Şevket’in olmak üzere her iki ailenin de hayatlarını değiştirecektir.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden yeni bölümüyle 12 Nisan Salı saat 20.00'da FOX'ta!

AŞK YENİDEN 50. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK YENİDEN 50. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatin'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar. Taşkınlar ve Şekercizadeler onları ararken onlarsa kimsenin bilmediği bir kasabanın kuş uçmaz kervan geçmez bir oteline yerleşirler.

Amaçları her şeyden biraz uzaklaşıp dinlenmek, kendilerini dinlemekken yerleştikleri otelin bütün yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar.Onlar kısmen huzuru yakalamışken İstanbul'da kalanlar içinse durum hiç iç açıcı değildir.

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

Haberin Devamı

Yapımcı Firma: Süreç Film
Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut
Sanat Yönetmeni: Melih Karaman

 

BAKMADAN GEÇME!