Aşk Yeniden 48. Bölüm fragmanında şok olay! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 48. Bölüm fragmanında şok olay - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:15

Fox TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Aşk Yeniden 48. Bölüm fragmanıyla sizlerle. Aşk Yeniden'in yeni yayınlanacak bölümünde Cansu, Ertan'ı asistanı olarak şirkette işe almıştır. Oldukça gerilen Fatih ve Zeynep, Cansu'yu bu karardan caydırmak için uğraşacaklardır. Dizinin yeni bölüm detaylarını ve fragmanını haberimizin içinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Aşk Yeniden yepyeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Fox Tv'de bu hafta Aşk Yeniden dizi 48. Bölüm fragmanıyla karşınızda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ertan ve Cansu'dan temelli kurtulduklarını düşünen Fatih ve Zeynep nihayet huzur içinde bir ay geçirmişlerdir. Üstelik bu süreçte Mukaddes de tedavisini tamamlamış ve yepyeni biri olarak eve geri dönmüştür; artık herkesle, en çok da Zeynep'le iyi geçinmektedir. Fatih ve Zeynep'in, kazandıkları ihaleden sonra yeni bir helva bulmaktan başka dertleri kalmamıştır. Diğer tarafta, Ayfer ve Haydar'ın evlilik telaşları sürmektedir. Her şey iyiye giderken Ertan ve Cansu geri dönüp evleneceklerini ilan ederler. Fatih ve Zeynep bir taraftan Ayfer'le Haydar'ı, bu evliliği istemeyen Türkan'a rağmen bir araya getirmeye çalışırlarken diğer taraftan da Ertan ve Cansu'yu ayırmaya uğraşırlar. Ayfer ve Haydar cephesinde başarılı olsalar da Ertan ve Cansu meselesini o kadar kolay çözemeyeceklerdir.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 48. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Can Sipahi, Nilay Deniz, Nazlı Tosunoğlu, Orhan Alkaya, Fatma Karanfil, Tevfik İnceoğlu, Mert Öner, Yakup Yavru

 

BAKMADAN GEÇME!