Aşk Yeniden 48.bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor - İzle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 48.bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 15:45

2 yıldır ekranlara gelen eğlenceli dizi Aşk Yeniden bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde Fatih, şirketini kurtarmış olmanın halklı gururu içindeyken, şirketin aslında babasına ait olmadığı gerçeğini öğrenen Cansu büyük şok yaşayacaktır. Aşk Yeniden 48.bölüm fragmanını haberimizde bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Aşk Yeniden'in yeni yayınlanacak bölümünde Cansu, Ertan'ı asistanı olarak şirkette işe almıştır. Oldukça gerilen Fatih ve Zeynep, Cansu'yu bu karadan caydırmak için uğraşırlarken Cansu'nun kendilerine karşı cephe almasına sebep olurlar. Şirketin babasına ait olduğunu düşünen Cansu, dilediği gibi hareket edeceğini iddia etmektedir. Ertan'ı şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulamayan Fatih ve Zeynep, enerjilerini helva keşfine yönlendirmeye karar verirler ve sonunda, Selim sayesinde aradıkları lezzeti bulurlar. Artık tek gereksinimleri iyi bir reklamla bu yeni ürünü tanıtmaktır. Bu konuda da Şaziment yardımlarına koşar ve başarılı bir reklama imza atarlar. Fatih, şirketini kurtarmış olmanın halklı gururu içindeyken, şirketin aslında babasına ait olmadığı gerçeğini öğrenen Cansu da büyük bir öfke içindedir. Üstelik Zeynep de gerçeği öğrenmiştir. Er ya da geç açığa çıkacak olan gerçek, elbette en çok Fatih'in canını yakacaktır... 

Haberin Devamı


AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ertan ve Cansu'dan temelli kurtulduklarını düşünen Fatih ve Zeynep nihayet huzur içinde bir ay geçirmişlerdir. Üstelik bu süreçte Mukaddes de tedavisini tamamlamış ve yepyeni biri olarak eve geri dönmüştür; artık herkesle, en çok da Zeynep'le iyi geçinmektedir. Fatih ve Zeynep'in, kazandıkları ihaleden sonra yeni bir helva bulmaktan başka dertleri kalmamıştır. Diğer tarafta, Ayfer ve Haydar'ın evlilik telaşları sürmektedir. Her şey iyiye giderken Ertan ve Cansu geri dönüp evleneceklerini ilan ederler. Fatih ve Zeynep bir taraftan Ayfer'le Haydar'ı, bu evliliği istemeyen Türkan'a rağmen bir araya getirmeye çalışırlarken diğer taraftan da Ertan ve Cansu'yu ayırmaya uğraşırlar. Ayfer ve Haydar cephesinde başarılı olsalar da Ertan ve Cansu meselesini o kadar kolay çözemeyeceklerdir... Aşk Yeniden 47. bölümüyle Salı akşamı FOX'ta!

 

 AŞK YENİDEN FRAGMANLARINI İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!