Aşk önemli

Güncelleme Tarihi:

Aşk önemli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 17:22

Haberin Devamı

Aşk önemli
Amerikan gençlik dergisi Seventeen, şubat sayısını şimdiden hazırladı ve kapağına da “Gossip Girl”ün güzel oyuncusu Leighton Meester’i taşıdı. 24 yaşındaki oyuncu, dergideki röportajında aşk hakkındaki düşüncelerini de anlattı: “Hayatımda aşkın önemi büyük. Aşkın insanı değiştirdiğine inanıyorum.”

Hobilerini ihmal etmiyor
Hugo Boss’un yeni parfümünün reklam yüzü olan Orlando Bloom, yoğun iş temposunda hobilerine de zaman ayırıyor. Bisiklete binmeyi çok seven 33 yaşındaki ünlü aktör, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla birlikte bisiklet turu yaparken objektife takıldı.

Sakin erkek arıyorum
Sıra dışı kıyafetleri ve sürekli şeklini değiştirdiği saçlarıyla dikkat çeken Amerikalı R&B şarkıcısı Nicki Minaj, King dergisinin 2011 Mart/Nisan sayısına kapak oldu. Derginin sorularını yanıtlayan Minaj, hayalindeki erkeği şöyle tarif etti: “Sakin, her tartışmayı kazanmaya çalışmayacak kadar güçlü, kadının kendisine deli olmasına izin veren bir erkek arıyorum.”

Haberin Devamı

Bu rolü de kaptırdı
Uyuşturucu ve alkol tedavisi gördüğü rehabilitasyon merkezinden ayrıldıktan sonra “Inferno” adlı filmde rol almayacağını duyuran Lindsay Lohan, bir rolü daha elinden kaçırdı. “Dogs in Pocketbooks” adlı filmin başrolünde Lohan yerine sosyetik model ve oyuncu Lydia Hearst’in oynamasına karar verildi.

Nişanlandılar    

2010’un son ayı, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, LeAnn Rimes ve Natalie Portman’a aşk hayatlarında şans getirdi. Dört güzel oyuncu, yeni yıl arifesinde nişanlandıklarını duyurdu.


10 ay sonra
Reese Witherspoon, ajans sahibi Jim Toth ile evleniyor. 10 aydır aşk yaşadığı Toth’dan Noel tatilinde romantik bir evlenme teklifi alan güzel oyuncu, sevdiği adama ‘evet’ yanıtını verdi ve nişan yüzüğünü parmağına taktı.

Düğün sonbahara
HBO kanalının sevilen dizilerinden “Big Love”ın oyuncusu Ginnifer Goodwin, 2008 yılından beri ilişki yaşadığı Jeremy Kern’le nişanlandı. Goodwin, 2011’in sonbaharında evleneceklerini açıkladı.

Mutlu bir gelecek
Aşkları uğruna ilk evliliklerini sonlandıran LeAnn Rimes ve Eddie Cibrian da Noel tatilinde nişanlandı. Rimes, mutlu haberi Twitter’daki sayfasından duyurdu: “Eddie ve ben tatilde nişanlandık. Ailemiz de biz de çok mutluyuz ve mutlu bir gelecek için heyecanlanıyoruz.”

Haberin Devamı

Nişan haberi sönük kaldı
Natalie Portman’ın “Siyah Kuğu” filmindeki rol arkadaşı Benjamin Millepied ile nişanlanmasından çok, hamile olduğu haberi gündeme damgasını vurdu. Güzel oyuncu, bebek beklediğini “Özel hayatımı her zaman gizli tuttum, fakat şimdi bu deneyimi yaşadığım için tarif edilemeyecek şekilde mutluyum” sözleriyle duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!