Aşk enfes bir acı

Güncelleme Tarihi:

Aşk enfes bir acı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2011 00:00

“Kavak Yelleri”, Melekler Korusun” derken herkesin tanıdığı bir yaz haline gelen Selin Şekerci, şu sıralar “İzmir Çetesi”nin bir üyesi... Balerin olma hayalleri kurarkan kendini oyunculuk yaparken bulan, iç dünyasını Tim Burton filmlerine benzeten bu sıra dışı oyuncunun aşk konusunda da ilginç fikirleri var.

Haberin Devamı

* Yaş: 22 yaşındayım... 

* Yaşadığı yer: İstanbul.

* İç dünyası: İç dünyam, Tim Burton’ın filmlerinden fırlamış bir karakter gibi... Biraz “Ölü Gelin”, “Biraz “Beter Böcek”; tam buyum...

* Aslen nereli ve İstanbul’a neden geldi: İzmirli’yim... Konservatuvar sınavlarını kazanamadığımı öğrenmemle şehri terk etmem bir oldu. Ama geldiğimden bu yana İstanbul’un karmaşasından uzağım. şehir, benim için sınırlarından çıkmak istemediğim Kadıköy’ün Moda semtinden ibaret.

* Mezun olduğu okul: Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun oldum.

* Kariyeri: Reklam filmleriyle başlayan oyunculuk kariyerim “Kavak Yelleri”ndeki küçük rolden sonra “Melekler Korusun”da canlandırdığım Özgür karakteriyle hız kazandı. şimdi Star TV’de yayınlanan “İzmir Çetesi”nin Mira’sı olarak ekrandayım. Dizinin başrol oyuncusu Kadir ınanır başlangıçta beni ürkütmüştü açıkçası. Hem de teklifi reddetmeyi düşündürecek kadar! Ama çok geçmeden yanıldığımı anladım. Kendisi şu an sette en iyi anlaştığım kişi... Demirden ama içi pamuk gibi... Gerçekten haklıysa sesini yükseltir sadece...

* Hayatındaki en büyük hayal kırıklığı: Balerin olma hayallerimi yıkan kaza... Aklımda hep bale yapmak vardı. Sonra bir kaza geçirdim, topuğumdan yaralandım. Kriz yaratmadan o sayfayı hemen kapattım ve kendimi oyunculuk yaparken buldum.

* Aşk hakkındaki düşünceleri: Mutlu olmak, aşkın doğurduğu bir şey değil. Mutluluğu saf sevgi oluşturur. Aşk ise acılı bir şey, ama enfes bir acı!

* Hedefi: Yola ilk çıktığımda kendime verdiğim şu sözü tutmak: “Aman! Düzgün yaşa ve sadece yaptığım işle gündeme gel.”   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!