Aşıklar ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Aşıklar ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:00

Benimle Dans Eder misin yarışmasının iki finalisti Merve Atalar ve Okan Aydoğan, geçen cumartesi akşamı sergileyecekleri lirik dansın büyüsüne kapılıp birbirine aşık olmuştu. Çalışma aralarında öpüşürken kameralara yakalanınca ilişkilerini itiraf eden genç çift, "Aşkımıza laf söyletmeyiz" demişlerdi.

Geçen akşam yayınlanan ve yine büyük çekişmeye sahne olan yarışmada sıra genç çifte geldiğinde, aşkı ortaya çıkaran görüntüler yayınlandı. Yarışmanın sunucusu Huysuz Virjin, Merve ve Okan’a "Program bitince nikah var mı" diye sordu. Jüri üyesi Tan Sağtürk ise "Bence burada sadece dansı düşünmeliydiniz. Bu olay benim profesyonellik anlayışıma uymuyor" diyerek öğrencilerini eleştirdi. Yarışmanın finalinde jüri üyeleri, tekli performansta yere düşen Merve ve Okan’ı en başarısız üç çift arasında gösterdi. İzleyicilerin oyları sonucunda kızlarda Merve Atalar, erkeklerde ise Orhan Üstündağ en az oyu alarak yarışmaya veda etti. Okan Aydoğan, elenmekten kurtuldu, ancak sevgilisinin yarışmadan ayrılması nedeniyle üzüldü.

REYTİNG REKORU

Huysuz Virjin’in sunuculuğunu üstlendiği, Tan Sağtürk, Yonca Evcimik, Uğurkan Erez ve Asena’nın jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışma en çok izlenen program oldu. Türkiye’yi ekran başına kilitleyen "Benimle Dans Eder misin" yarışmasının finali AB sosyo-ekonomik statüde yüzde 14,4 reyting ve yüzde 35,5 izlenme payı ile birinci oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!