“Asi” ve “Menekşe ile Halil” de zirvede

Güncelleme Tarihi:

“Asi” ve “Menekşe ile Halil” de zirvede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Kanal D, “Asi” ve “Menekşe ile Halil” adlı dizileri, Ana Haber Bülteni ve “Beyaz Show” programı ile Cuma günü yine birinci oldu.

Haberin Devamı

Kanal D cuma ekranını; Ana Haber Bülteni, sevilen dizileri “Asi” ve “Menekşe ile Halil” ve talk-show programı “Beyaz Show” ile parselledi.
“Asi” ve “Menekşe ile Halil” de zirvede
Kanal D’nin başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştıkları sevilen dizisi “Asi”nin Cuma akşamı ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 7.9 reyting ve yüzde 18.7 izlenme

“Asi” ve “Menekşe ile Halil” de zirvede
payı ile, diziler liginde günün birincisi oldu.
Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadığı sevilen bir diğer dizisi “Menekşe ile Halil” ise zirvede yer aldı.
Beyaz Show yine rekor kırdı
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” programı ise, Tüm Kişilerde yüzde 28.7, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 29.2’lik izlenme payı ile yine rekor kırdı ve Kanal D’nin Cuma akşamına damgasını vuran bir başka programı oldu.
Kanal D Ana Haber Bülteni Cuma’nın birincisi
M. Ali Birand yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni, Tüm Kişiler’de yüzde 8.3 reyting ve yüzde 22.3 izlenme payı ile Cuma’nın birincisi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!