Asena Atalay, Caner Erkin'den ayrılık sürecini anlattı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay, Caner Erkinden ayrılık sürecini anlattı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:14

Fenerbahçe’li futbolcu Caner Erkin ile kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Renkli Sayfalar’a konuk oldu ve boşanma sürecinde yaşadıklarını samimiyetle anlattı.

Haberin Devamı

Caner Erkin'le boşanırken soyadını değiştirmesi ile ilgili Asena Atalay, “Erkin soyadını kullanmamam çok büyütülecek bir olay değil. Caner'in “soyadımı kullanma” gibi bir talebi olmadı. İmzaları atıp boşandıktan sonra bana “Artık Atalay oldun” dediler, ben de “Tamam” dedim. İsteseydim Erkin soyadını da kullanabilirdim ama böyle oldu. Kendi soyadımı da seviyorum ben.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Asena Atalay, Caner Erkin'le boşanırken ya da sonrasında sorun yaşanmadığını, “Biz Caner'le iyi arkadaşız haftanın 2 ya da 3 günü görüşüyoruz. Ayrılırken aramızda hiç para pul meselesi konuşulmadı. Ne ben, ne de Caner bu konulara hiç girmedik. Bütün paramız oğlumuz Çınar'ın zaten. Caner bana ayrılırken mal varlığı paylaşımı konusunda bir şey söyleseydi bozulurdum. Bu zamana kadar para hiç konuşulmadı. Benim ve ailemin maddi durumu iyi, özel okulda, yurt dışında okudum zaten. Boşandıktan sonra hayatım aynı şekilde devam etti. Hiç maddi sıkıntı çekmedim.” sözleri ile anlattı.

Haberin Devamı

Asena Atalay, Caner Erkinden ayrılık sürecini anlattı - izle

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Antalya'lıdır. Bir erkek kardeşi var. Varlıklı ve turizmi bir ailenin kızıdır. Denizli'de lise eğitimini tamamlamasının ardından eğitim için İspanya'ya gitti ve burada 2, 5 yıl kaldı. Sonra Türkiye'ye döndü ve Ankara Bilkent Üniversitesi'nde İşletme Bölümü okumaya başladı. Bu sırada evlenince İstanbul'a geldi ve Beykent Üniversitesi'nde Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Caner Erkin ile evliliğini noktaladı. Şu an magazin programı sunuculuğu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!