Aşçılar Yeşilköy'de eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Aşçılar Yeşilköyde eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER zaman başkaları için yemek yapan aşçılar, geçen pazar kendileri eğlendi.

Yeşilköy'de yeni açılan balık lokantası Mare Nostrum Restaurant, düzenlediği Aşçılar Günü'nde İstanbul'un önde gelen aşçılarını ağırladı.

Mutfak stresinden uzak

Lokantanın ünlü aşçıbaşısı Ali Murat Turan ve oğlu Dr. Yılmaz Turan'ın düzenlediği gecede baba-oğul meslektaşları için birbirinden leziz yemekler hazırladı. Profesyonel Aşçılar Derneği üyelerinin buluştuğu gecede, ünlü otel ve lokantalarda aşçıbaşılık yapanlar, ilk kez gerginlikten uzak eğlenceli bir gece geçirdiler.

Mare Nostrum Restaurant'a teşekkür eden aşçılar, bu tür gecelerle meslek içi dayanışma ve dostluğun pekiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Türk mutfağı internette

TÜRK gastronom ve aşçıbaşıların katkısıyla hazırlanan ‘‘www.anatoliakitchen.com’’ yemek sitesi Türk mutfağını dünyaya tanıtacak. Giriş yemeği, ana yemek, salata ve tatlı çeşitleriyle 500 yemek tarifi sitede yer alacak. Ayrıca özel yemek tariflerini, yemeklerin fotoğraflarıyla birlikte sitede bulmak mümkün olacak. Sitedeki promosyon köşesinde gerek ziyaretçilere, gerek siteye üye olacaklara çeşitli hediyeler verilecek. Sitenin VIP bölümünde ise iddialı lokanta, otel, gıda firmaları, mutfak ekipman üretici ve satıcıları tanıtılacak. Telefon: 0212-564 1963.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!