Artık yalıda kırıtan kadın olmam

Güncelleme Tarihi:

Artık yalıda  kırıtan  kadın olmam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 00:00

“Aşk-ı Memnu” dizisinde canlandırdığı Bihter karakteriyle ekranın vazgeçilmez yüzlerinden biri haline gelen Beren Saat, yenilik peşinde...

Haberin Devamı

BEREN SAAT FOTOĞRAFLARI       

Genç oyuncu, bundan sonra üstleneceği rolün kesinlikle Bihter’e benzemeyeceğini söylüyor.   

GEÇTİĞİMİZ gün CNBC-e’deki “Cafe Finans” programına konuk olan Beren Saat, “Aşk-ı Memnu” dizisine “evet” dedirten şeyin içgüdüleri olduğunu söyledi. Gelen teklifleri sezgileri doğrultusunda değerlendirdiğini belirten oyuncu, “Profesyonel bir ekiple çalışmadım hiç, sezgisel oldu her şey... ‘Aşk-ı Memnu’ başlarken de Bihter’in ne olacağını bilmiyorduk. Pek çok kişi ‘O proje tutmaz, ne yapıyorsun?’ demişti. Ama ben senaryoyu okudum, uyudum, ertesi sabah ‘Ben bu kadını oynamalıyım’ diye kalktım” dedi.

Sezgilerinin doğru çıktığını, hem dizi hem de Bihter karakterinin milyonlara ulaştığını belirten Saat, bundan sonraki hedefinin ise bambaşka bir karakterle insanların karşısına çıkmak olduğunu anlattı: “Kendimi tekrar etmek istemiyorum. Bundan sonrası için tek kriterim, yeni rolün Bihter’e benzememesi aslında... Farklı bir tecrübe yaşamalıyım. Yeniden yalıda kırıtan bir kadını oynarsam, farklı bir heyecan yaratamam.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!