Artık Prens Charles’ı kimse tutamaz

Güncelleme Tarihi:

Artık Prens Charles’ı kimse tutamaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2005 01:25

İlk aşkı Camilla Parker ile 8 Nisan’da evlenmeye hazırlanan Prens Charles, bu evliliği istemeyen İngilizlere aldırmıyor. Anakraliçenin baskısı yüzünden Lady Diana ile evlenen Charles, yıllardır sürdürdüğü aşkını resmiyete dökmeye kararlı.

Prens Charles, 20 yaşına basmadan, flört ettiği kızların sayısı 20’yi geçmişti. Bu kalabalık listede yer alan genç kızlardan biri de Camilla Parker’dı. Kumral saçlı genç kız, soylu bir aileden gelmiyordu ama büyükannesinin annesi, gençliğinde İngiltere krallarından birinin metresi olmuştu.

Herkes, Camilla Parker’ın eninde sonunda Prens Charles ile evleneceğini düşünüyordu. Ama düşünülen olmadı. Camilla, Andrew Bowles ile hayatını birleştiriverdi. Prens Charles, sevdiği kadının evliliği yüzünden ufak bir sarsıntı geçirse de, onun oğlunun vaftiz babası olmaktan çekinmedi. Prens, eski sevgilisinin kocasıyla da pek iyi anlaşıyordu.

Ama kader aşıkların peşini bırakmadı. Beklenen oldu ve eski sevgililer gizli gizli buluşmaya başladılar. Camilla’nın eşi belki de bu ilişkinin farkındaydı ve olanları görmezden gelmeyi tercih ediyordu!

AŞIK NİŞANLI ROLÜ OYNADI

Prens Charles ile Camilla Parker Bowles’un ilişkisi, Kensington Sarayı’nda kızı Prenses Margaret ile yaşayan Anakraliçe Elizabeth’in kulağına gidince kıyamet koptu.

Büyükanne, çok sevdiği büyük torununun, ondan bir yaş büyük, üstelik evli bir kadınla beraber olmasına şiddetle karşı çıktı. Prens Charles’ın bir an önce genç bir kızla evlendirilmesini istedi.

Lady Diana Spencer, Prens Charles’ın hayatına girdiği zaman, veliaht Prens ‘aşık nişanlı’ rolünü başarıyla oynadı. Bu arada Camilla Parker Bowles da, Lady Diana ile tanıştırılmıştı. Olgun kadın, güya evlilik konularında Lady Diana’yı aydınlatıyordu.

Bir iddiaya göre, Prens Charles, düğünden önceki geceyi sevgilisiyle geçirmiş, onun yatağından kalkıp düğüne gelmişti. Çocuklarının dünyaya gelmesi, Prenses Diana’nın İngiliz halkının sevgilisi olması, aslında Prens Charles’ın pek de umurunda değildi, bu yüzden ilişkisine devam etti. Ama gerçekleri uzun süre saklı tutamadı. Prenses Diana, kocasının, onu Camilla Parker Bowles ile aldattığını öğrendiği zaman şok geçirdi.

Ve şimdi ne Prenses Diana, ne de Anakraliçe hayatta. Prens Charles da, yıllardır aşık olduğu kadın ve onun babasıyla, kendi büyükannesinden miras kalan Kensington Sarayı’nda yaşıyor.

30 yıl önce 14 Şubat, yani Sevgililer Günü. Prens Charles, gizli aşkı Camilla Parker Bowles ve eşi Andrew Bowles ile New London Tiyatrosu’ndan çıkarken görülüyor. Bu fotoğrafın çekilmesinin üzerinden tam altı yıl geçtikten sonra Prens, Lady Diana ile evlendi. Büyük aşkı Camilla ile evlenmek için 2005’e kadar beklemek zorundaydı.

İngilizler düşkırıklığı yaşıyor

Evliliğinin çatırdadığı dönemde, Prens Charles, Türkiye’ye orta yaşlı, sekreter görünüşlü bir kadınla gelmişti. Hiç kimse bu kadının Prens’in sevgilisi Camilla Parker Bowles olduğunu düşünemedi. Türkiye’deki aşk tatiline ilişkin gerçekler, yıllar sonra ortaya çıktı. Zaten Prenses Diana öldükten sonra Prens Charles’ı tutmak da mümkün olmadı.İngilizler bu aşkı yakından takip ediyorlardı. Yine de Prens Charles ile Camilla Parker’ın 8 Nisan 2005’te evlenecekleri haberi, İngilizler arasında şaşkınlık ve düş kırıklığı yarattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!