Artık hiçbir kampanya kaçmayacak

Güncelleme Tarihi:

Artık hiçbir kampanya kaçmayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2007 00:00

Alışveriş yaparken her yeri karış karış gezip indirimli ya da kampanyadaki ürünleri almayı tercih ediyorsanız, evden çıkmadan önce bunların hepsini birarada görebileceğiniz bir site açıldı; www.kampanyam.net. Toplam 220 markanın avantajlarını, sürekli güncellenen siteye ücretsiz üye olarak öğrenebilirsiniz.

2006 yılında internet projeleri üretmek amacıyla Vedat Karako, Eren Erekli, Berti Palambo ve Tolga Akyıldız tarafından kurulan Biproje İletişim Teknolojileri, alışveriş tutkunlarına yönelik www.kampanyam.net sitesini hazırladı. Nisan ayında hizmete giren ve günde yaklaşık dört bin kişinin ziyaret ettiği sitede 220 markanın güncel kampanyaları yer alıyor. Alışveriş merkezleri, ayakkabı, müzik, seyahat, ulaşım, eğitim ve büyük marketler gibi 29 kategoride toplanan kampanyalardan haberdar olmak isteyenler siteye ücretsiz üye olabiliyor. Şu ana kadar 2232 kişinin üye olduğu sitenin oluşumunu ve hedeflerini kurucularından Vedat Karako şöyle anlatıyor:

"Dört arkadaş artık kendi projemizi üretmemiz gerektiğini düşününce Biproje’yi kurduk. Önce www.haftaninguzeli.com adındaki arkadaşlık sitesini aktif ettik. 2 Nisan’da da www.kampanyam.net açıldı. Bunun gibi birkaç siteye daha rastlanıyor ama bizim farkımız, bütün kampanyaların yasal yollarla toplanması, markaların kampanyaları kendileri giriyor olması ve bunlarla ilgili her hafta raporlanmaları. Ayrıca bireysel üyelerimiz de her hafta kendi ilgi alanlarında bilgilendiriliyorlar."

MARKALARLA BİREBİR GÖRÜŞME

Kampanyam.net’teki bilgi formunu doldurarak üyelik işlemlerinizi başlatıp ilgilendiğiniz markaların kampanyalarına kolaylıkla ulaşarak, kıyaslama yapabilirsiniz. Seçtiğiniz markaların kampanyalarından anında haberdar edildiğiniz gibi, Kampanyam.net’teki fırsatları sevdiklerinize de tavsiye edebilirsiniz. Kampanyam.net, üyelerine ana sayfasında en çok ziyaret edilen kampanyaları ve en çok ilgi gören markaları da gösteriyor. Kampanya detayları, görselleri, reklam videoları ve radyo spotlarının da yer aldığı kampanya künyesi bölümünde ayrıca, marka yetkilileri ile temas kurabilme imkanını sunan "markaya mesaj" uygulaması da var. Site üyeleri, beğendikleri kampanyalara puan verebiliyor ve beğendikleri markaları "ilgilendiklerim" listelerine ekleyerek, yeni kampanyalardan haberdar olma imkanına kavuşuyor.

Sitede kampanyalarından haberdar olabileceğiniz kurumsal üyeleri arasında; HSBC Advantage, Finansbank, YKM, Suzuki, Boyut Yayın Grubu, Vatan Bilgisayar, Vodafone-Mcd Telekom, Varan Turizm, Electrolux, Yemeksepeti.com, Park Bravo, Jolly Tour, GenpaTech, Gold Bilgisayar, Elle, Panasonic, Demirdöküm gibi isimler yer alıyor.

KAMPUANYA’YLA FAZLA KAZANÇ

Sitenin tüm kampanyaları aynı anda göstermesi dışında üyeleri için özel bir hizmeti daha var; Kampuanya. Siteye üye olduktan sonra neredeyse yapacağınız her hareketten puan kazanacaksınız; üye olarak 50, katıldığınız her anket için 3, ziyaret ettiğiniz her kampanya için 1, puan verdiğiniz her kampanya için 1, siteye üye girişi yaptığınız her gün için 3, siteyi tavsiye ettiğiniz arkadaşınız üye olduğunda 10 kampuanya.

Biriken bu puanlarla Kampanyam.net’in, üye firmaları ile yapacağı anlaşmalar ile sizin için özel fırsatlar oluşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!