Artık bizim zamanımız

Güncelleme Tarihi:

Artık bizim zamanımız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 00:00

Sabah programlarına iki kadın güzelliğiyle yansıyacak. Elif Güvendik ve Müge Dağıstan'lı her sabah seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Sabah programlarına iki kadın güzelliğiyle yansıyacak. "Elifnağme"yle tanıdığımız Elif Güvendik ve magazin gazetecisi Müge Dağıstan'lı "Orada Neler Oluyor" programıyla Star TV ekranlarında her sabah seyirciyle buluşacak. İkili, programlarının diğerlerinden farklı olarak ajitasyon, kavga, saldırı içermeyeceğini belirtiyor ve "Artık bizim zamanımız" diyor.

İkiniz de yıllardır magazinin içindesiniz... Magazin basını son dönemde çok takip ediliyor değil mi?

Artık bizim zamanımız
Müge Dağıstanlı: Mesleğe başlayalı 18 sene oldu. 13 yıldır Posta gazetesindeyim ve magazin müdürlüğü yapıyorum. Magazin, hayatın ta kendisidir ve bu yüzden de büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Elif Güvendik: Benim meslekteki 10’ncu senem. Ege Üniversitesi Halk Dansları Bölümü’nde okuyordum. Önce DJ’lik yaptım sonra atv’ye girdim ve "Elifnağme" programını sunmaya başladım. Türkiye’de ilk magazin programı sunanlardan birisiyim. Daha sonra Star TV’den teklif gelince atv’den ayrıldım. İnsanlar hálá adımı Elif soyadımı Nağme sanıyor.

Peki, bir araya nasıl geldiniz?

E. Güvendik: Star TV’nin yöneticileri bizi bir araya getirdi. Zaten Müge’nin yazılarını her zaman takip ederdim ve programlarımızda haberlerini yayınlardık. Müge’nin sıcaklığını ve duruşunu çok beğendim. Kendisi çok güzel bir kadın. Programı iki kadın olarak sunduğumuz için çok mutluyum. Bizim diğerlerinden bir farkımız da seyircilerin programda iki güzel kadın görmeleri.

M. Dağıstanlı: Star yöneticileri "Programı biri esmer biri sarışın kadın sunsun" dediler. "Esmerin adı, sarışının tadı" yani... Sibel Can ve Nükhet Duru gibiyiz...

Bir sürü sabah kuşağı programı var. Sizin farkınız ne?

M. Dağıstanlı: Farkımız, hayatın içinde gerçek olanı yansıtmamız. Tatil yerlerinden renkli görüntülere ve haberlere yer veriyoruz. Tatile çıkamayanları tatile götürüyoruz. Programımızda, özel hayatları deşifre edip insanları rahatsız etmiyoruz. Rutin magazin haberleri içinde farklı açıları yakalayıp farklı olanı sunuyoruz.

Haberin Devamı

E. Güvendik: En büyük avantajımız tecrübemiz. Daha konuşmayı bile bilmeyen insanlar program sunuyor, kalitemizle farkımızı hissettireceğimizi düşünüyorum. Ben yedi yıl kesintisiz magazin programı yapabiliyorsam bu bir farktır. Müge 13 yıldır bir gazetenin başında bir yerlere geldiyse bu bir duruşun, bilginin ve birikimin ürünüdür. Programımızda ajitasyon ve kavgaya yer vermiyoruz. Farklıyız, bizi izleyin. Artık bizim zamanımız başlıyor.

/images/100/0x0/55ea474ef018fbb8f875a128
Görüntünüzde değişiklik olacak mı?

M. Dağıstanlı: Elif’e sarışınlık çok yakışıyor. Ben belki kızıl tonları deneyebilirim ama çok uç değişiklikler yapacağımı sanmıyorum.

Haberin Devamı

E. Güvendik: Saçlarım şu anda biraz koyu ama gerçek sarışınım ve bu halimle ekranda olacağım.

Erkekler hayatımı zorlaştırıyor

Elif Hanım, kaç yıl oldu eşinizden boşanalı?

E. Güvendik: Dört sene evli kaldım, 2000 yılında boşandım. Yedi yıldır bekárım. Tekrar evlenmeyi çocuk sahibi olmak istersem düşünebilirim. Çünkü erkekler hayatımı zorlaştırıyor. İşime karışılmasını ve özgürlüğümün kısıtlanmasını istemiyorum.

M. Dağıstanlı: Ben de bir yıl önce boşandım. "Çocuk için geç kalma" diyorlar ama ben asla yapılmayacak bir evliliğe evet demiştim. Ben de anne olmaya karar verirsem çocuğuma uygun bir baba seçeceğim. Ama bizim işimiz şov, bu işi yapanların düzenli ve düz bir hayatları yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!