Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanında heyecanlı sahne

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanında heyecanlı sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 09:44

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Arka sokaklar 410. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Hakan'ın gözaltına alınması tüm ekibe büyük bir şok yaşatıyor. Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı, fenomen dizi Arka Sokaklar’da heyecan ve macera devam ediyor.

Ekip, Albay Yörük ve adamlarının peşine düşüyor! Arka Sokaklar 410. Bölüm 30 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Yanan araçtaki cesetlerin Albayların hastane baskınında kullandıkları silahlar ile öldükleri kesinleşir. Bu silahların üreticisi araçtaki lastiklerden alınan örnekler ile bulunur. Arda, Volkan ve Hande üreticiye gidip, lastikleri sattıkları kişiye ulaşmaya çalışır. Albay Yörük’ün irtibatta olabileceği kişilerin listesi çıkartılır. Hepsi aranmakta olan isimlerdir. Son görev yerinde bağlantısı olduğu Asım Aydın’a ulaşmak üzere ekip kolları sıvar.

Haberin Devamı

Mesut ve Hüsnü Hakan’ı karşılarına alıp Aylin ile ilgili ilişkileri üzerine gerekli uyarıyı verirler. Hakan ne olduğunu şaşırır. Organize Şube Başkomiseri İsmail bir hışım emniyete gelir. Asım’ı kendi biriminin de aradığını, uzun zamandır bu işin üzerinde olduklarını ve bu işten ekibin uzak durması gerektiğini söyler. Ali yanındaki genç polislerle birlikte Albay, Tuğrul ve Cevdet’in olduğu köy evine baskına gider. Bu çatışma sandıkları kadar sakin geçmez Mesut, Hakan, Selin acil desteğe giderler. Bombalar patlamaya başlar. Albay ve adamları kaçmayı başarır.

Hakan, TEM’deki dönem arkadaşlarından 3 kişinin darbe soruşturması için alındığını öğrenince duruma inanamaz. Arkadaşlarının nasıl böyle bir şey yaptığını sorgulamak için soluğu nezarette arkadaşı Polat’ın karşısında alır. Akabinde Hakan evindeyken İsmail başkomiser ve ekibi tarafından darbe girişimcisi, örgüt üyesi suçlaması ile gözaltına alınır.

ARKA SOKAKLAR 410. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rıza babanın gözlerini açıp, uyanmasına sevinirken Erdal’ın hastaneye gelip bavuldaki bombanın patlamasıyla hastane binası patlamıştır. Ekip molozlar arasında kalmış, ışıklar sönmüş ve herkes sarsılmıştır. Pınar patlayan bombanın etkisinden kurtulmaya çalışıp Ayla ile birlikte Rıza’nın yanına koşar. Bu sırada hastane adeta yerle bir olmuş, hastane personeli, hastalar, oradaki herkes canını kurtarma derdine düşmüştür. Ekibe bu suikastı düzenleyen Azmi’nin ölü veya diri olarak etkisiz hale getirilmesi farz olmuştur.

Haberin Devamı

Aradan 2 ay geçmiş, Rıza baba eşofmanlarını giymiş sabah yürüyüşüne çıkmıştır. Ömründe ilk defa 2 ay izin yapmış, vurulmuş, ölümden dönmüştür. Bunca olandan sonra, bunca yıllık emeğinden sonra dinlenmeyi hak etse de, yanıldığını düşünür. Önce ekibin başına gelmeyen kalmamıştır. Sonrasında da memleketin. Önce havaalanındaki patlama, derken Ülkenin yaşadığı büyük ihanet. Rıza babanın tatili zorunlu olarak artık bitmiştir. Başlarında çok büyük bir görev vardır. Mitçi Faruk’tan gizli görev dosyası ellerine tutuşturulur. Firari Albay Yüksel Yörük Türkiye’dedir. Ve fazlasıyla tehlikelidir.

Ekipte hemen hemen herkes tatili sırayla yapmıştır. Mesut ve Selin henüz tatile çıkamamış, Hüsnü başkomiserinde tatilde olması sebebiyle yoğunlukta artmıştır. Hüsnü’nün tatilden dönmesiyle Mesut bir boşluk yakalayıp, Selin’e de yaptığı sürpriz ile baş başa tatile giderler.

 

BAKMADAN GEÇME!