Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza Baba ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza Baba ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 08:19

Arka Sokaklar yarın akşam sezon finali yapıyor. Arka Sokaklar'ın sezon finalinde şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Market soygununda yaralanan Rıza Baba'nın ölüp ölmeyeceği hayranları tarafından merakla bekleniyor. Rıza Baba'dan gelecek müjdeli haberi bekleyen ekip o işin de peşini bırakmıyor.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgiyle ve sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar nefes kesen son bölümünün ardından, 408. bölüm fragmanıyla sizlerle buluşuyor. Cuma akşamı sezon finali yapacak olan dizi, hayranlarını üzüntüye boğacak. Ölüm kalım savaşı veren Rıza baba, yolun sonuna mı geliyor? Herkesin merakla beklediği yeni bölüm fragmanı sizlerle...

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU

Zümrüt, kocası iş kazasında öldükten sonra çocukları Ceylan ve Deniz ile birlikte sefalet içerisinde yaşamaktadır. Ev sahipleri Çetin’e birikmiş kira borçları vardır. Çetin, Zümrüt’ten kira borcu karşılığında Ceylan’ı kuma olarak almak istediğini söyler. Zümrüt böyle bir şeye asla müsaade etmez. Deniz ise evin serseri uçarı çocuğudur. Rıza Baba Zümrüt’ün zor durumuna destek olur. İş bulup çalışmasını sağlar. Deniz’e de baba nasihatı vermeye çalışır. Ancak bu nasihat pek işe yaramamıştır. Rıza, Ayla ve Pınar’ın yaptığı kapris sonucu sürpriz bir tatil programı hazırlar. Rıza Baba torunlarına çikolata almak için uğradığı marketin soyulduğuna tanık olur. Olaya el koyduğu sırada son anda yüzünü gördüğü, yardım ettiği Deniz’in silahından çıkan kurşun ile Rıza baba yere devrilir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 408. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 408. BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Haberin Devamı

Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç
Müzik: Murat Evgin

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

BAKMADAN GEÇME!