Arka Sokaklar 396. son bölümü bu akşam nefes kesecek - İzle

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 396. son bölümü bu akşam nefes kesecek - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 15:17

Arka Sokaklar bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin 396. yeni bölümüne Hüsnü Çoban'ın yaşadıkları damgasını vuracaktır. Ayrıca ekip büyük bir baskına hazırlık yapmaktadır. İşte Arka Sokaklar'da bu hafta yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar efsanesi bu akşam kaldığı yerden devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Hüsnü Çoban'ın Emniyet Amiri'ne verdiği cevap damgasını vuracak. İşte Arka Sokaklar'da bu akşam yaşanacaklar.

Arka Sokaklar'da bu akşam: 
Şiyar ve Mestan, lüks araçları çalan bir hırsızlık çetesinin başındaki isimlerdir. Mestan’ın sanayi de bir tamirhanesi olduğu bilinmektedir ve ekip tamirhaneye baskın yapar.

Baskında Mestan ve Şiyar kaçar, Mestan’ın kardeşi Mahmut ise çatışmada ölür. Şiyar adamıyla beraber çalıntı arabalardan biriyle son sürat kaçmaktadır. Ali ve Mesut’ta bir başka araca binip peşlerine düşerler. Şiyar usta hareketlerle Mesut ve Ali’yi atlatmayı başarır. Ekip ise aslında bambaşka bir olay ile karşı karşıyadır. Çünkü Şiyar Tem tarafından aranan bir teröristtir. Adam uyuyan hücreleri uyandırmak için İstanbul’a yeni gelmiştir.

Haberin Devamı

Ekibin aklına ilk gelen şey İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olmasıdır. Rıza’nın talimatı ile ekip önce Mestan’ı bulmanın, örgüt ile nasıl bir bağı olduğunu çözmenin akabinde ise Şiyar’ı bir an önce yakalayıp etkisiz hale getirmenin peşine düşer. Yapılan araştırmalar, alınan ihbarlar üzerine Tem Şube ile birlikte çalışılır. Ortak yapılan baskınlarda neredeyse yer yerinden oynar. Medyada Rıza Baba’nın ekibinin ve Tem Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de Tem Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

ARKA SOKAKLAR 369. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 396. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Arka Sokaklar 395. Bölüm'de; Ekip, bir hırsızlık olayının peşinde düşüyor! Nazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir. Nazike önceleri umursamasa da sonra durup vicdanının sesini dinler. İç sesine kulak vererek ve adama yemek parası uzatır. Bu sırada adam düşüp bayılır. Nazike ne yapacağını bilemez ve o telaşla Hüsnü’yü arar. Hüsnü geldikten sonra ise olanlar olur..

Haberin Devamı

Selin’in oturduğu apartman ilaçlanacaktır. Telefonda yönetici ile tartışırken Mesut konuşmaya tanık olur ve gülmeye başlar. Selin bu duruma çok sinirlenir. Ekip, gece devriyesine çıkmıştır ve bir hırsızlık vakası ile karşılaşır. Dükkândaki güvenlik kamerası incelenmeye alınır. Şahısın yüzü kar maskesi kullandığı için yüzü seçilmemektedir. Soygunda enteresan bir durum vardır. Kasanın tamamı boşaltılmamıştır. Hırsız, neredeyse ihtiyacı olan kadar para alıp çıkmıştır. Parmak izi çalışmaları başlatılır. Şahsın kimliği belirlenir. Hırsız Cafer Somuncu’dur.

Adamın ev adresine ulaşılır. Cafer’in çocuğunu görememesi artık canına tak etmiştir. Kayınvalidesi Refika’nın evini basar. Oğlu Hamdi’yi de alıp kaçmayı başarır. Refika polisi arar. Ali, Selin, Arda, Volkan Refika’nın evine giderler. Cafer oğlu Hamdi ile evdedir. Bu sırada camdan polislerin geldiğini ve kendisini bulduğunu görür. Gelen polisler Hakan ve Aylin’dir. Cafer, Hamdi’yi alıp apartmanın merdivenlerinden kaçmaya başlar. Bu sırada Hakan ve Aylin asansöre binmiş, asansör hareket halindedir. Cafer zaman kazanmak için apartmanın elektrik kutusunu bulup panodan şalterleri indirip, bulduğu kabloları kopartarak asansörün durmasına sebep olur. Hakan ve Aylin asansör kabininde baş başa kalırlar. 

BAKMADAN GEÇME!