Merakla beklenen film aralıkta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Merakla beklenen film aralıkta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 10:50

Cem Yılmaz ve Şener Şen’in başrol oynadığı, Yavuz Turgul’un yeni filmi “Av Mevsimi”nin çekimleri tamamlandı. Sinemaseverlerin merakla beklediği yapım, aralık ayında vizyona girecek.

Haberin Devamı

Merakla beklenen film aralıkta vizyonda

AV MEVSİNİ FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

Yavuz Turgul, bol ödüllü filmi “Gönül Yarası”ndan tam altı yıl sonra “Av Mevsimi” için yönetmen koltuğuna oturdu. Yapımda, Turgul filmlerinin değişmez oyuncusu Şener Şen’in yanı sıra son yıllarda sadece senaryosunu kendi yazdığı filmlerde rol alan Cem Yılmaz da kamera karşısına geçti. 

8,5 haftada çekildi      

Şen ve Yılmaz’ın yanı sıra Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık’ın da rol aldığı filmin nisan ayında başlayan çekimleri, geçtiğimiz gün tamamlandı. 75 kişilik bir teknik ekiple 8,5 haftada çekilen filmin görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak yaptı.

Üç polisin öyküsü     

Yapımcılığını Fida Film ve Profilm’in üstlendiği, kadrosunda Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran, Nergis Çorakçı, Mahir İpek, Emine Şans Umar ve Bartu Küçükçağlayan gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı “Av Mevsimi”nin müzikleri ise Tamer Çıray’a emanet edildi. Bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesini konu alan filmin aralık ayında seyirciyle buluşması planlanıyor.          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!