Antalya dolu İstanbul boş

Güncelleme Tarihi:

Antalya dolu İstanbul boş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2006 00:00

Eğlence dünyasının kalbi İstanbul, bayramı durgun geçiriyor. Bayramın ilk gününde az sayıda mekanda canlı müzik yapılırken, mekan sahipleri bu hareketsizliği 9 günlük bayram tatiline bağladı. Hakan Altun’un sahneye çıktığı Tarabya Palet 3, Arto’nun program yaptığı Şamata Bar ve Club Türk, İstanbul’da kapılarını açan az sayıdaki mekanlardandı.

Sibel’in yerine Ebru
/images/100/0x0/55ea39d4f018fbb8f872831e


Tatil için 50 bin yerli turistin geldiği Antalya’daki otellerde ünlü yıldızlar sahneye çıkıyor. Bayramda Antalya’daki Titanic Beach Resort’te konser vermeyi planlayan Sibel Can geçtiğimiz hafta annesini kaybedince yerine Ebru Gündeş sahneye çıktı. Gündeş, "Sibel Can’ı çok severim. Allah ona sabır, annesine rahmet versin. Bu yüzden güle oynaya değil üzgün çıkıyorum sahneye. Böyle olmasını istemezdim" dedi. Sanatçı bayramda ne yaptığı sorusunu ise "Bayram sabahı ailemle bayramlaştım. Pek bir şey yapmadım. Çalışıyorum. Bu yıl çalışmak, çalışmak, çalışmak var" diye yanıtladı.

6 yıl aradan sonra
/images/100/0x0/55ea39d4f018fbb8f8728320


Yıldız Kaplan, bayramın ilk ve ikinci günü Antalya Sea Life Hotel’de sahne aldı. 6 yıl aradan sonra sahneye çıkmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Kaplan "Hülya Avşar ve Gülben Ergen’den sonra artık beni de sahnelerde göreceksiniz" dedi.

Ayrılmaz ikili

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan, bayramın ilk günü Antalya’daki Silence Beach Otel’de sahne aldı. "Bu bayram
/images/100/0x0/55ea39d4f018fbb8f8728322
ailem bölündü. Annem ve ablam Kıbrıs’ta, oğlum ve dayısı Uludağ’da, Nihat İstanbul’da, ben de burada işimin başındayım" diyen Sayan, sahneye Nur Yerlitaş imzalı bir kostümle çıktı. Sanatçı, bu yıl Nihat Doğan’dan bir çocuk istediğini, kız olursa adını Esma Nur koyacaklarını da dile getirdi.

Komşunun sıcak güzeli

Mustafa Sandal’ın eski sevgilisi Yunan güzeli Natalia, bayramda Antalya’daki Lara Miracle De Luxe Resort’ta
/images/100/0x0/55ea39d4f018fbb8f8728324
konser verdi. Türk müşterilerinin bayramını Türkçe kutlayan Natalia, yarı Türkçe yarı Rumca söylediği şarkılarla tatilcileri coşturdu. Mini deri eteği ve göbeğini açıkta bırakan deri ceketi yüzünden frikik vermemek için çaba harcayan şarkıcı, sempatik tavırlarıyla da beğeni topladı. 

Pamukova’daki köpeği kayboldu

TMSF’nin el koymasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen Uzanlar’ın Sakarya’nın Pamukova İlçesi’ndeki eski çiftliğinde bırakılan, Hakan Uzan’ın eski eşi Yeşim Salkım’a ait Cindy isimli köpek kayboldu. Pamukova
/images/100/0x0/55ea39d4f018fbb8f8728326
Belediye Başkanı Feridun Turan, köpeğin akıbetinin bilinmediğini söyleyerek "Köpek şu anda çiftlikte yok. Nereye gitti kimse bilmiyor. Ancak duyduğumuza göre köpeğe bakan olmadı. Çünkü şu an koskoca çiftlikte bekçi olarak bir karı-koca kalıyor. Köpeğin de satış sürecinde ormana bırakıldığını sanıyoruz" dedi. Çiftliğin geçen haziranda devir teslimi sırasında Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’ye "İyi bakın, bu çok özel bir köpek" demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!