Anne dediğinde eriyip bitiyorum

Güncelleme Tarihi:

Anne dediğinde eriyip bitiyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2001 01:55

16 aylık kızı Ayşe Nazlı'yla yıllar sonra anneliğin keyfini süren pop müziğin ünlü ismi Nilüfer, kızının 3 ay önce "anne" demeye başladığını belirtti.

Tam bir yıl önce kızı Ayşe Nazlı'yı evlat edinen pop müzik sanatçısı Nilüfer’in, 16 aylık kızıyla mutlu bir beraberliği var. ‘‘Kızımı evlat edindiğim günden itibaren bir saniye bile pişmanlık duymadım’’ diyen ünlü sanatçı, zaman zaman alınganlaştığını belirterek şunları söyledi:

‘‘Çok karışık duygular içindeyim. Ayşe Nazlı'yı ben doğurmadım, ama sanki ben doğurmuşum gibi alıngan olmaya başladım. Mesela yüz vermediği zaman alınıyorum. Böyle mi olur bilmiyorum ki. Bana kızdığı zaman hemen bakıcısının bacaklarına sarılıyor. Buna bile bozuluyorum. Çok tuhaf bir şey. Yemeğini yemediği zaman çok üzülüyorum. Hastalandığı zaman perişan oluyorum. Hayatım onun üzerinde dönüyor.’’

Kızının ilk kez üç ay önce bir Londra seyahati sırasında anne dediğini belirten Nilüfer, ‘‘Artık 16 aylık olan Ayşe Nazlı, ilk kez geçtiğimiz ay anne dedi. Ben her anne lafını duyunca eriyip, bitiyorum’’ dedi. Bir çocuğu hayata hazırlamanın heyecanını yaşayan Nilüfer, ‘‘Ülkemizin geleceğini oluşturacak çocuklarımıza gönül kapılarımızı sonuna kadar açmayı ihmal etmememiz gerek’’ diye ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!