Angelina’ya güven olmaz

Güncelleme Tarihi:

Angelina’ya güven olmaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2006 00:00

Angelina Jolie’nin lezbiyen sevgilisi Jenny Shimizu, İngiliz televizyonuna yaptığı açıklamada, ünlü yıldızın hálá kendisiyle görüştüğünü ileri sürdü.

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin uyumuna diyecek yoktu. Pitt, sevdiği kadının evlat edindiği çocuklara yasal baba olmak için girişimde bile bulunmuştu. Kısacası, haklarında çıkan haberlerin hepsi güzeldi.

Ama İngiliz televizyonunda yayınlanan bir belgesel, bu güzel tabloya gölge düşürdü. "Angelina: Melek mi günahkar mı" başlığıyla yayınlanan programda ilginç açıklamalarda bulunan ünlü yıldızın eski sevgilisi Jenny Shimizu, başta Brad Pitt olmak üzere herkesi şaşırttı. 42 yaşındaki lezbiyen oyuncu "Angelina asla evlenemez. Onu kontrol altında tutmaya da imkan yoktur. Angelina’ya güvenen mutlaka düş kırıklığına uğrar" dedi.
/images/100/0x0/55ead637f018fbb8f899dd90


Angelina Jolie ile Jenny Shimizu, 1996’da "Foxfire" filminin setinde tanışmıştı. İki sevgili, sette herkesin gözü önünde öpüşmekte sakınca görmüyordu. Kamboçyalı oyuncu, bugün de Angelina Jolie’nin kendisini sık sık aradığını belirtti. Brad Pitt’in bu çılgın kadınla yuva kurmaya hazırlanmasını çok yadırgadığını da sözlerine ekledi. Ve Angelina’nın yakında aktörü yüzüstü bırakıp kendisine döneceğini ileri sürdü.

Jenny Shimizu’ya göre, Jolie, macera yaşamak için her şeyi göze alabilecek biri!

Jenny Shimizu kimdir

1993’te keşfedilen eski araba tamircisi Jenny Shimizu, kısa sürede Amerika’nın top modelleri arasına girdi. Bir ara Madonna ile de sıkı dosttu. 1996’da Angelina Jolie ile tanışması hayatını değiştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!