Altın portakal resepsiyondaydı

Güncelleme Tarihi:

Altın portakal resepsiyondaydı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2009 09:38

1996’da kazandığı Altın Portakal ödülü evinden çalınan Hande Ataizi, onun yerine bu yıl verilen temsili heykelciği de barda bırakınca haftanın magazin olayına adını yazdırdı!Ödülü barda unuttuğu söylenen ünlü oyuncu, “Törenden sonra partiye geçtim. Heykelciğimi de resepsiyona bıraktım, sonra evime yolladılar” dedi.

Haberin Devamı

Hande ödülü ne yapsın      

Hande  Ataizi’nin 1996’da “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle kazandığı Altın Portakal ödülü çalınmıştı. Altın Portakal Ödül Töreni’nde Ataizi’ye jest yapıldı, çalınan heykelciğin yerine yenisi verildi. Ancak ünlü oyuncu bu kez de ödülünü barda unuttuğu haberleriyle gündeme geldi. Ünlüler, ödülüne nasıl sahip çıkacağı konusunda Ataizi’ye ilginç tavsiyelerde bulundu...



Hande Ataizi

Unutmadım resepsiyona bıraktım

 

“Bu haberlerden ödülü önemsemediğim sonucu çıkarılıyor, buna çok üzülüyorum. Birkaç yıl önce, evime hırsız girmiş, Altın Portakal heykelini de çalmıştı. Bu yılki törende yetkililerden rica ettim,onlar da beni kırmayıp yenisini verdi. Törenden sonra Su Otel’deki partiye geçtim. Heykelciğimi de resepsiyona bıraktım. Parti alt kattaydı, tekrar yukarı çıkmadan taksiye binip gittim. Giderken otel görevlilerine heykelciği resepsiyona bıraktığımı söyledim. Merak etmememi, adresime postalayacaklarını söylediler ve dediklerini de yaptılar. şu an ödülüm evimin en güzel yerinde.”

Haberin Devamı

Seren serengil    
Eşyalarını arkadaşına emanet etsin    

“Olayı bilmiyorum, yorum yapmam için bir de Hande’den dinlemem gerek. Ama eğer ortada bir unutkanlık söz konusuysa, Hande sadece ödülü değil, her şeyini unutabilir. O yüzden eşyalarını yanındaki arkadaşına emanet etsin.”

Banu Alkan        
Bol keseden dağıtılırsa olacağı bu

“Ödüller kime veriliyor belli değil. 42 film çektim, başarı ödülü bile alamadım. Ortada iki isim dolaşıyor, onlara ödül veriliyor. Bol keseden ödül dağıtılırsa, olacağı budur. Tabii kaybederler. Ödülü hak edenlere versinler. Törende Banu Alkan, Türkan şoray, Hülya Koçyiğit yok, ne kadar yazık! Afrodit olarak bana ödül vermiyorlar ama zaten benim ödülümü halk verdi. Hande sarhoşluktan mı unuttu heykelini bilmiyorum ama eğer öyleyse kaybedecek kadar içmemesi lazım

Yavuz Seçkin  
Bir de kaybetme ödülü verelim 

“Ona bir de ‘kaybetme ödülü’ verelim. Ancak bu ödülün kelepçeli olması gerek. Koluna kelepçelesin ve hiçbir yerde unutmasın. Ayrıca ödülünü kaybetmemesi için tuvalete normal yollardan gitsin, arka kapıları kullanmasın.”

Haberin Devamı

Tanyeli 
Parmağına ip bağlasın  

“Bu durum, Hande’nin ödüle değer vermediği anlamına gelmesin. Bence ortada bir unutkanlık var. Bunun formülü de çok basit aslında. Hande parmağına ip bağlasın ya da eline işaret koysun, böylece asla unutmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!