Allame ve Bugy’den 4 saatte 1 şarkı

Güncelleme Tarihi:

Allame ve Bugy’den 4 saatte 1 şarkı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 12:53

Underground Rap müziğin popüler ismi Allame ve yaptığı elektronik müzikle sosyal medyada güzel çıkışlar yakalayan Bugy, RedBull.com’un Serbest Atış projesinin altıncı bölümünde bir araya geldi. İkili dört saat bir stüdyoya kapanarak Allame tarzında, Bugy dokunuşlu karanlık ve sert bir şarkıya imza attı.

Haberin Devamı

‘Bir beatmaker ile bir MC’yi dört saat tam donanımlı bir stüdyoya koyarsanız ne olur?’ sorusundan yola çıkan ‘Serbest Atış’ projesinin altıncı bölümünde ‘Underground Rap’ müziğin üretken ismi Allame ile yaptığı elektronik müzikle sesini duyuran ‘Bugy’ bir araya geldi. İkili dört saat stüdyoya kapandı ve Allame tarzında karanlık, Bugy tarzında sert bir şarkı ortaya çıktı.

Allame adıyla tanıdığımız Hamza Gül rap müziğe 2007 yılında memleketi Trabzon’da başladı. Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun sanatçı, Anadolu Üniversitesi’nde Çizgi Film (Animasyon) bölümünden mezun oldu. Halen hem müziği hem de animasyon işlerini bir arada götüren Allame, 10 senedir sürdürdüğü müzik hayatına 15 albüm sığdırmayı başardı. Projenin beatmaker’ı Bugy ise Ankara’da yaşıyor.  

Haberin Devamı

Asıl adı Anıl Buğra Güler olan sanatçı müzik hayatına 2008 yılında başladı. Müziğe Rap ile başlayan Bugy, elektronik müzikte profesyonelleşerek, iki müzik türünü birleştirdiği ‘beatmaker’lıkla ilgileniyor. Elektronik müziğin başarılı ismi, sosyal medyada dağıtıma sunduğu, popüler remiks’leriyle de tanınıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!