Alışveriş ve eğlence

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş ve eğlence
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 09:34

Haberin Devamı

 ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE

Son dönemin gözde semti Bebek, şimdi de moda ve alışveriş etkinliğine ev sahipliği yapacak.

 

Bebek’teki Lulu’s’ta “VIP Fashion Shopping Event” adı altında düzenlenecek organizasyonda, aralarında Emre Ertürk, Seval Birinci, Emel Sözer, Jülide Önengüt, Masal Butik, Eylül Deniz&Eylem Pınar Çolak gibi ünlü tasarımcı ve butiklerin 2011 Kış Koleksiyonları sergilenecek. Lulu’s’un sahibi Aslı Saçar da etkinliğe müzikleriyle renk katacak.

YENİ SEZONDA SÜRPRİZLER

Adnan ve Indhira Taşpınar’ın işlettiği İstanbul Kuruçeşme’deki El Beso, sezona yeniliklerle devam ediyor. Her 15 günde bir perşembe akşamları Ladies Nights gecelerinin düzenleneceği El Beso’da, öğle yemekleri de set mönü fiyatıyla sunulmaya başlandı.

Haberin Devamı

PERA PALAS'TA ANMA
Atatürk, bir dönem ikamet ettiği tarihi Pera Palas Otel’de, Bilfen Okulları tarafından gerçekleştirilen bir törenle anıldı. Törende Atatürk’ün Pera Palas’taki günleri anlatılırken, sevdiği şarkıları tenor Hakan Aysev ile Bilfen Okulları’nda müzik öğretmenliği yapan Eda Özülkü seslendirdi. Tören, Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Göksal Kaya’nın Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözü söylemesinin ardından sona erdi.

BU KEZ ROMAN YAZIYOR

Bir dönemin ünlü işadamı Halil Bezmen, geride bıraktığı zorlu yıllarını anlattığı “Neden Halil Bezmen” kitabının ardından, yeni bir proje için harekete geçti. Resim sanatına ilgisiyle de bilinen Bezmen’i geçtiğimiz hafta sevgilisi Rengin Hanım’la Bubi’nin Akatlar MKM’de açtığı sergisinde gördüm. Kısa bir süre sohbet ettiğim Bezmen, bir romana başladığını, yakında kitabı baskıya vereceğini söyledi. Bezmen, kitabın konusunu hakkında ise bilgi vermedi.

AVRUPA'YI EĞLENDİRİYOR

DJ Suat Ateşdağlı’nın yeni single’ı “Snob” ve yeni albümü “Bosphorus Night”, 4 Aralık’ta müzik marketlerde yerini alacak. Ateşdağlı, 5 Kasım’da Viyana Club 34 ile başlayan Avrupa turnesine, 20 Kasım Frankfurt White-Room, 27 Kasım Stuttgart Denge Deluxe, 4 Aralık Amsterdam Crown Plaza, 25 Aralık Zurich Dilaila’da devam edecek.


70'İNCİ KURULUŞ GÜNÜ

Haberin Devamı

Sarıyer Spor Kulübü, 70’inci kuruluş yıldönümünü, tarihi Sait Halim Paşa Yalısı’nda verdiği bir balo ile kutladı. Sarıyer Spor Kulübü başkanı Mehmet Akdağ ile eşi Hanife Akdağ’ın ev sahipliği yaptığı gecede, Ajda Pekkan sahneye çıktı. Pekkan, unutulmaz şarkılarının yanı sıra esprileriyle de geceye renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!