Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Haftaya pazar Babalar Günü.

Onun için düşünmeye başladınız mı?

İstediğinizi seçin Trikodan gömleğe, kravattan mayoya kadar çok geniş model desen ve renk yelpazesiyle ‘‘Beymen Erkek’’ koleksiyonu, babalar için yepyeni alternatifler yaratıyor. Beymen'de bir gömlek fiyatı yaklaşık 16 milyonken, Polo yaka tişört 8 milyon civarında.

Pipo, kravat, matara

Babanızın özel meraklarına, zevkine uygun bir hediyeye ne dersiniz? Mithat Selection'ın İtalya'da özel olarak işlenen deri cüzdan, ilginç tasarımlı tokalarıyla şık kemerler ve çakmakların yanı sıra özel meraklılar için Hubert kravatlar, pipo aksesuvarları, matara ve kravat portföyü gibi seçenekler de var.

Bir parfüm, bir şort

Eczacıbaşı-Beiersdorf, 21 Haziran tarihine kadar 18+ erkek kokusunun da içeren altı milyon liralık alışveriş yapan herkese bir adet Kom marka deniz şortu armağan ediyor.

O da mücevher takabilir

Mücevherleri erkeğin günlük yaşamına da taşıyan Gilan'ın, Hitit motifli kravat iğneleri ve kol düğmelerinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri Cartier, Marice Lacroix ve Tag Heuer gibi pek çok alternatifi babalarınız için sunuyor.

Adam Olacak Çocuk

Barış Manço'nun ‘‘Adam Olacak çocuk’’ adlı yarışması babalar günü dolayısıyla pazar günü Capitol'de yapılacak. Beş bin kişinin izleme imkanı bulacağı yarışma içersinde, Barış Manço sevilen parçalarını da seslendirecek. O gün ayrıca, daha önceden düzenlenen ‘‘Babama Öykü Yarışması’’nın ödül töreni de gerçekleştirilecek.

Zamanı armağan edin

Babanız, sporu, kaliteyi ve şıklığı yaşamının vazgeçilmez bir parçası olarak görüyorsa, ona ‘‘Babalar Günü’’ için bir Adidas saat alabilirsiniz. Kronometreli, çift zaman alarmlı, spor zaman ölçümlü, geri zaman sayaçlı Adidas saatleri özellikle yüzme, koşma ve bisiklet sporlarını yapanlar için.

Ayakkabıdan eşofmana

Günlük yaşamın hızın yakalamak, kendini özgürce ifade etmek isteyenler yılın her mevsiminde aradıklarını Uncle Sam'da bulabilirler. Ayakkabıdan eşofmana, ceketten pantolona, saatten gözlüğe kadar geniş bir ürün yelpazesi var.

Akdeniz kokusu

Bir Akdeniz kokusu olan Hermes eau D'Orange Verte ferahlatıcı özelliği ile insanı canlandırıyor. Promosyon günleri yarın sona eriyor. Bu parfümü alanlar, All-Over Shampoo ile birlikte bir de çanta kazanıyor.

500 değişik model

Lacoste 98 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda yer alan 500 değişik modelden birini mutlaka beğeneceksiniz. Classic, Club, Yachting, Golf Tennis, Sport temalarına yeni sezonda ‘‘Active’’ teması da eklenmiş. Enerjik ve dinamik bir duygu yaşatan yeni temada, hafif ve teri emen poloların yanı sıra beyaz ve siyah tezatının kullanıldığı ürünler de ağırlıkta.

Özel renkler

Pierre Cardin ‘‘Babalar Günü Koleksiyonu’’ hazırladı... Klasik ve spor gömlekten merserize tişörte, pijamadan röpdeşambıra, şort mayodan iç giyime kadar çok özel renk ve desenlerle hazırlanan koleksiyondan babanız için mutlaka bir şeyler bulacaksınız.

Hepsi onlar için

Moher karışımı ve moher görüntülü yüzde yüz yün, Altınyıldız kumaşından hazırlanan takım elbiseler, özel hightwist pamuk ipliğinden tişörtler, İtalyan çoraplar, ipek jakarlı dokuma kravatlar ve daha bir çok seçenek sizi bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!