Alış-veriş

Güncelleme Tarihi:

Alış-veriş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yağlı çeyizler

Ev hanımlarının mutfaktaki yardımcısı Aymar, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Aymar 150 kişiye, içinde birbirinden değerli eşyalar bulunan bir ‘‘çeyiz sandığı’’hediye ediyor. 2 Kasım 1998 tarihine kadar devam edecek çekilişe katılmak için, 6 adet çerçeveli Aymar kulakçığı biriktirmek yeterli. Bu kampanyaya katılmak isteyenler kulakçıkları PK 666 Beyoğlu 80075 İstanbul Adresine yollayabilir ya da marketlerdeki Aymar kutularına atabilirler.

Su kavanoza girdi

Biotherm 12 Eylül tarihinden itibaren satış noktalarında 5 bin litre termal suyun tüm içeriklerini içine sığdırdığı yeni ürününü sunmaya başladı. ‘‘AQASOURCE’’ çinko, manganez, magnezyumv ve saf kaplıca planktonu bulunduruyor. Kayısı, soya, karite yağı ve E vitamini içeren Aquasource, aynı zamanda UVB filtreli.

Boğazda windsurf

Sezonun son windsurf rüzgarı İstanbul Boğazı'nın iki yakası arasında esecek. Türkiye'nin en iyi 50 windsurfçüsü 20 Eylül'de Rejoice Trans-Bosphorus Windsurf Cup '98 için Boğaz'ın zorlu sularında mücadele edecekler. Tüm gün sürecek yarışlarda zorlu bir mücadele verecek sporcular, gece Ortaköy NYX'de düzenlenecek ‘‘Rejoice Party’’de Number One FM'in dinamik müziğiyle doyasıya eğlenecekler.

Efsane davulcu Eskişehir’de

Progressive Rock'dan Deneysel Caz'a Bill Bruford klasiği. Geçtiğimiz yıl Billy Cobham ve Bob Moses gibi dünyaca ünlü iki davulcuyu konuk eden Uluslararası Eskişehir Festivali, 12 Ekim Pazartesi günü bir efsanevi davulcuyla daha tanışıyor: Bill Bruford, 1986'da kurduğu Eartworks ile bir konser verecek. Sanatçı rock müziğinden caza geçiş yapan ve rock tekniğini caz duygusuyla sergileyen ender davulculardan.

Yeni koleksiyon

Mini ve maksi etekler, düşük ve yüksek bel pantolonlar, üç veya dört düğmeli ceketler, örgü büstiyerler...Karaca 98/99 Sonbahar-Kış sezonunda ürünlerini üç ana çizgide tanıtıyor. New Classic, New Look ve Regatta. Yeni sezon koleksiyonun renk yelpazesi grinin tonları, kahverengiler, bejler, vizon, haki ve yıllanmış şarap kırmızısı...

Kellere müjde

L'Oreal İleri Araştırma Laboratuvarlarının 10 yıllık bilimsel çalışmaları sonucunda keşfedilen Aminexil molekülünün dünyada ilk kez saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçın ömrünü uzattığı kanıtlandı. Kerastase Specifique Dökülmeye karşı Aminexil molekülü, 6 haftanın sonunda saç yoğunluğunda yüzde 5 artış sağlıyor.

Başdöndürücü bir sonbahar

Sarar, '98 Sonbahar ve Kış sezonunda romantik erkek, kadın tasarımlarına yöneliyor. Sarar erkeği, klasik yünlüler, yumuşacık flanellerle karşılıyor yeni mevsimi. Bu mevsimin gözde renkleri griler, siyahlar, zeytuni yeşiller ve kahverenginin tonları. Sarar kadını ise bu sezon yine büyüleyici, yine zarif. Diz altına uzanan pilili ya da dar eterkler, bedeni saran incecik trikolar kadınsı zerafeti ortaya çıkarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!