Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Alina Boz kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konuğu Alina Boz kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 20:47

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Alina Boz, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Paramparça adlı diziyle Türkiye'nin gündemine gelen Alina Boz, oynadığı karakterle de herkesi kendine hayran bırakmıştı. Dizide oynadığı karakterle oldukça dikkat çekmeyi başaran Alina Boz, daha sonrasında reklam filmleriyle de ön plana çıkmayı başardı. Peki, Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Alina Boz kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Paramparça dizisinin Hazal’ı olarak yıldızı parlayan Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında doğdu. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz, küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında rol ala Alina Boz bir çok reklam filminde yer almıştır. Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu yazılan Alina Boz, Murat Boz ile 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü olmuştur.1.72 boyunda olan Alina Boz 50 kilo ağırlığındadır.

SAÇLARINI KAZITMIŞTI

Genç yaşında başarılı bir performans sergileyen ve Paramparça’nın usta isimleri kadar adından söz ettiren Alina Boz, rolü için saçlarını sıfıra vurdurtmuş, genç oyuncunun rolü için beline kadar uzanan saçlarından vazgeçmesi takdir toplamıştı.

Haberin Devamı

ALİNA BOZ VE MURAT BOZ AKRABA MI?

Alina Boz ile ilgili en çok merak edilen sorulardan biri pop şarkıcı Murat Boz ile bir akrabalığı olup olmadığıydı. Bu soru uzun süre magazin gündemini meşgul etti ancak ilinin bir akrabalığı yok.

 

BAKMADAN GEÇME!