Ali Sadi sahnede

Güncelleme Tarihi:

Ali Sadi sahnede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 16:05

Haberin Devamı


Asıl dekolte beynimde
“Şen Yuva” dizisinde ‘Ajans Mualla’ karakterini canlandıran ve rolü gereği seksi kıyafetler giyen Mehtap Bayri, “Vallahi başta utandım biraz. Bugüne kadar oynadığım birçok karakterde başıma dert olan dekoltem ilk defa düğmeleri zorlarcasına açıldı. Ama bu seksi olma durumu da çok hoşmuş. Asıl dekolte zaten beynimde. Bu işin en güzel yanı, dekoltemin oyunculuğumun önüne geçmemesi” dedi.

Evde oyun zamanı
Yeşim Salkım ve eşi Hakan Eratik, geçtiğimiz gün Kanyon’da görüntülendi. Önce sinema salonuna gidip film izleyen çift, daha sonra D&R mağazasından alışveriş yaptı. Salkım ve Eratik, evde keyifli zaman geçirmek için D&R’dan oyun konsolu satın aldı.
resimaltı:
İmaj yeniledi
Yeni albüm çalışmalarına devam eden Yeşim Salkım, imajını değiştirdi. Salkım, yaptığı değişiklikle hayranı olduğu Fransız şarkıcı Mireille Mathieu’ya benzediğini söyledi.

Haberin Devamı

1 Ekim’de vizyonda
“Yaprak Dökümü”nün Ferhunde’si Deniz Çakır’ın Semahat Garuşanin, Mesut Akusta ve Kemal Okur’la başrolü paylaştığı “Kako Si?” adlı filmin vizyon tarihi belli oldu. Boşnakça’da ‘nasılsın’ anlamına gelen “Kako Si?”, 1 Ekim’de izleyiciyle buluşacak. Yapım, Bosna’dan İstanbul’a göç eden Semahat’in ailesini bulmak için ülkesine yaptığı yolculuğu konu alıyor.

Ali Sadi sahnede
Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs’taki Rocks Otel’de sahneye çıktı. Ortaç, hareketli performansıyla izleyicilerine unutulmayacak bir gece yaşattı. Gecenin sunuculuğunu ise Mehmet Ali Erbil yaptı. Minik oğlu Ali Sadi’yi sırtına alıp masaları dolaşan Erbil, “Oğlumu nasıl para kazandığımı görmesi için getirdim” dedi. Ortaç ve Erbil’i izleyenler arasında Seda Sayan, Atilla Kaya, Stelyo Pipis ve Doğuş da vardı. Demirhan HARARLI

Cratos’ta deneme çekimi
Lumberjack’in yeni parfümü için geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs’taki Cratos Hotel’de bir deneme çekimi yapıldı. Dört gün süren çekimlerde farklı ülkelerden gelen dokuz genç kız Müjdat Kavas’ın objektifine poz verdi. Dokuz güzel arasından seçilecek iki kişi, markanın yüzü olacak ve Sri Lanka’da gerçekleşecek çekimlere katılacak. Demirhan HARARLI
resimaltı:
Deneme çekimine katılanlar arasında Miss Bikini International 2010 finalistlerinden Diana Kubasova da vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!