Aldırırsan intihar ederim

Güncelleme Tarihi:

Aldırırsan intihar ederim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2007 10:04

10 yaşındaki kalp hastası kızı ile ilgilenmeyen Ferhat Göçer'in eski eşinden açıklamalar.

Haberin Devamı

'Eğitimli Nazire' olmamı istedi

Ferhat Göçer son günlerde şarkılarından çok özel hayatı ile gündemde. 2 milyon doları olduğu, 10 yaşındaki kalp hastası kızına nafaka vermek istemediği ve daha bir çok konuda çok şey yazıldı çizildi. Bu konuda hep geri planda kalan boşandığı eşi Uzman Doktor Berna Hocaoğlu Vatan'a konuştu. Eyüp Özel Haliç Hospital’da görev yapan Dr. Hocaoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar:

Üniversitede tanıştık ve ilk gün ‘seninle bir dakika’ şarkısıyla evlenme teklif etti. Önce kabul etmedim sonra ailemin karşı çıkmasına rağmen evlendim. Evimizde bardaklarımız bile yoktu. Yer minderlerinde yatıyorduk. Onun ilk aşkıydım. İlk albümünü yaptığında ’Bu parçaların büyük bölümünde sen vardın’demişti.

Beni birkaç kez aldattı ve yakaladım. Evliliğimiz, hamileliğimin 8. ayında ihanetler yüzünden bitti. Ferhat benim “Eğitimli Nazire” olmamı istedi. Ama ben bunu kabul etmedim. Ferhat tek eşli yaşayamaz. Hiçbir kadına sadık kalamaz. Ferhat’ı terk ederek egosuna zarar verdim. “Türkiye’yi dize getirdim, herkes beni alkışlıyor, önümde eğiliyor. Bir tek seni dize getiremedim” demişti. Ben de ona “Boşuna uğraşma” dedim.

Haberin Devamı

Ferhat benimleyken tırtıldı. Sonra kelebek oldu, uçtu. Ama onu tırtıl halleriyle hatırladığım için önünde eğilmedim, eğilmem. Unuttuğu bir şey var kelebeklerin ömrü 7 gündür. 7 gün sonra ölürler. Tekrar tırtıl olduğunda ne yapacak merak ediyorum.Hamile kalınca bebeği aldırmak istedim. ’Aldırırsan intihar ederim, o bebek doğacak’ dedi. Yağmur’u en çok o istedi. Ferhat’ın bana en büyük hediyesi kızımdır.

Ferhat’ın çocuğuyla asıl problemi AÇEV Başkanı olan şimdiki eşi Ayla’dan kaynaklanıyor. Böyle bir derneğin başkanlığını yapan bir kadın kendi üvey çocuğuna bakmaktan bu kadar mı aciz olur? Beni arayıp “Yağmur bize ağır geliyor, hafta sonları getirme. Ayda bir kez alacağız” demesi o dernek için gerekli niteliklere sahip olmadığını gösteriyor. “Çocuğun için ayda 2 bin YTL nafaka ver” dedim. “Etim ne, budum ne. Ben bu kadar ödeyemem” dedi. Kızının sağlığının iyi olduğunu ve bunun kontrolü için Adli Tıp’a sevkini istedi. Ferhat şunu çok iyi biliyor. Mahkeme kızımı Adli Tıp’a sevk ederse ben bu davayı geri çekerim. Kızımı asla damgalatmam. Ferhat, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde çalışmayı haketmiyor. Onun yerine orada çalışması gereken binlerce insan var. Kazandığı parayı 1. Cerrahi’ye bıraktığı için Ferhat’ı orada koruyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!