Aldatırsa affetmem

Güncelleme Tarihi:

Aldatırsa affetmem
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2009 00:00

Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuğba Erbil, ihaneti asla affetmeyeceğini söyledi.

İŞTE ERBİL AİLESİ(FOTO GALERİ)

Bir dönem çapkınlığı dillere destan olan Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuğba Erbil, Seninle dergisine verdiği röportajda ihaneti asla affetmeyeceğini söyledi.Tuğba Erbil, “Ben şüpheci ve kıskanç biri değilimdir. Ama şüpheleneceğim şeyler olursa, o problemi kökten halletme taraftarıyım. Bir kadının sürekli ‘aldatıldım mı’ şüphesi içinde yaşaması çok kötü. Çapkınlık yaparsa da asla affetmem. Bir düzenin, bir ailen varsa, o yollara sapmayacaksın. Bu konuda tavizim olamaz" dedi.

Daha çok Mehmet Ali Erbil’in eşi olarak tanınsa da ‘Anneyim Ben’ programının sunuculuğunu yapıyor, bir yandan da modayla uğraşıyor Tuğba Erbil. Seninle dergisine konuşan Erbil, çapkınlığı affedip affetmeyeceği sorulduğunda, "Asla... Bir düzenin, bir ailen, bir çocuğun varsa o yollara sapmayacaksın… Bu konuda tavizim olamaz" cevabını veriyor.

Karşımızda iki yıllık, çiçeği burnunda bir anne duruyor. Siz normal doğum ve emzirme üzerinde duruyorsunuz. Bu konuların önemini anlatır mısınız?

- Evet, çok önemli iki konu… Ülkemizde, kentlerde yaşayan kadınlar sezaryeni tercih ediyor.

Neden?

- Acıdan korkuyorlar.

Hürriyet
Siz de doğum yaptınız, çok mu acı çekiliyor?

- Doğrusu çok acı çektiğimi söyleyemem. Ama bana göre bir kadın doğum acısını yaşamalı. Çünkü bebeğimle paylaştığım anlardı onlar. Bebeğim hayata geliş mücadelesi verirken, ben de onunla birlikte yaşadım, mücadele ettim.

İkinci kez doğum yapsanız, yine normal doğum mu yaparsınız?

- 3 kez de, 5 kez de doğum yapsam, yine normal doğumu tercih ederim.

Bir çocuğunuz var, Allah bağışlasın. Ali Sadi’ye bir kardeş düşünüyor musunuz?

- Çok şükür ablaları var, asla yalnız kalmayacak o. Şu anda kardeş düşünmüyoruz, gelecekte olabilir belki.

Ali Sadi’nin babasıyla ortak özellikleri var mı?

- Fiziksel olarak çok benziyorlar. Bakışı, duruşu, gülüşü tıpkı Mehmet Ali… İnsanlarla çok çabuk iletişim kurabiliyor. Babasının sevgi dolu, sıcak yaklaşımları onda da var.

İkinci bir Mehmet Ali Erbil geliyor…

- Yok, bu da Mehmet Ali’ye haksızlık olur. Bazen "Oğlunuzun Mehmet Ali’nin mesleğini yapmasını ister misiniz?" diye soruyorlar. Eğer babasından iyi yapacaksa isterim. Aksi halde Ali Sadi başka iş yapsın…

Örnekleri var ama… Kemal Sunal’dan sonra Ali Sunal geldi, Sadri Alışık’tan sonra Kerem Alışık geldi…

- Kemal Sunal ve Sadri Alışık’tan aldığımız keyfi hiç kimseden alamıyoruz. Mehmet Ali Erbil’in de babası Sadettin Erbil… Ama Mehmet Ali babasını geçmiş… Zaten Sadettin Bey de hep şöyle dermiş, "Eskiden Sadettin Erbil’in oğlu Mehmet Ali derlerdi, sonra Mehmet Ali Erbil’in babası Sadettin Bey demeye başladılar…"

Neticede bir gerçek var ki, Ali Sadi’nin genlerinde de babasının, dedesinin özellikleri mevcut… Armut dibine düşer derler Tuğba Hanım…

- Haklısınız… Ama öncelikle o mutlu olsun, sağlıklı olsun. Dilerse otomobil tamircisi bile olabilir.Hürriyet

KÜL YUTMAM

Mehmet Ali Erbil eve geç gelse, duyamayacağınız şekilde fısır fısır telefonla konuşsa, arada bir "Arkadaşlarla buluşacağız" dese… Bu tip davranışlar içinizde minik şüphe kıvılcımları oluşturur mu?

- Bu konuda kimse kimseye güvenemez, ne olacağı da belli olmaz. Bu nedenle büyük konuşmamak gerekir. Ama yaşam enerjimi bunlarla tüketemem ben. Şüpheci değilim, kıskanç değilim… Ama şüpheleneceğim, kıskanacağım şeyler olursa, o problemi kökten halletme taraftarıyım.

Ya hep ya hiç!

- Bence öyle, ya hep ya hiç. Bir kadının sürekli ‘aldatıldım mı’ şüphesi içinde yaşaması çok kötü bir şey.

Bir hovardalık yapsa, çapkınlık yapsa affeder misiniz?

- Affetmem… Belki siz erkeklerin çok sevimli göstermeye çalıştığınız bir şey bu ama bir düzenin varsa, bir ailen varsa, bir çocuğun varsa, o yollara sapmayacaksın… Bu konuda tavizim olamaz… Mehmet Ali’nin çapkınlığını asla affetmem.

Gerçi şimdi çiftler evlilik sözleşmesi imzalıyor ama sizin birbirinize karşılıklı verdiğiniz sözler oldu mu?

- Yok hayır, olmadı. Öyle şeyler işin sihrini bozar.

Hürriyet
Son ekonomik kriz Erbil ailesini de etkiledi mi?

- Her aile gibi bizi de etkiledi. Harcamalarımızı ona göre yapıyoruz.

Yuvayı dişi kuşun yaptığı söylenir, her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğu iddia edilir ya… Şimdi Mehmet Ali Erbil’in hayatı daha mı düzenli, daha mı tasarruf içinde geçiyor?

- Birbirimizi kısıtladığımız, uyardığımız, frenlediğimiz zamanlar oluyor. Birbirimiz için denge unsuruyuz. Mehmet Ali asla müsrif değildir. Aşırı lüksleri, zevkleri yoktur.

En büyük zevki, keyfi nedir?

- Kumarı, şans oyunlarını sever. En büyük müsrifliği bu olsa gerek. Kumarına müdahale etmiyorum. Kendini deşarj etmek için yapıyor, büyük rakamlarla oynamıyor, bu nedenle rahatsız olmuyorum.

Tuğba Erbil moda dünyasına da el attı. Tasarımcı Sedef Çalarkan’la birlikte çanta, bikini ve tişört koleksiyonlarının yer aldığı Tuğbana markasını yarattınız… Son durum nedir?

- Yaz mevsimi için bir şeyler yaptık. Kış için yeni bir şey yapmadık. Belki baharla birlikte yeniden çalışmalarımızı yoğunlaştırabiliriz. Şu anda tekstil dar boğazda, dilerim rahatlama olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!