Alaçatı’da Windsurf şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Alaçatı’da Windsurf şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 00:00

The House Cafe İstanbul tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen The House Cup Windsurf Şmpiyonası, 19-20 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı Active Center’da.

Yarışlar erkek, kayan, master, genç erkek, genç kadın ve minik olma üzere, Windsurf sporunun en hızlı ve seyir keyfi en yüksek disiplini Funboard Slalom kategorisinde gerçekleşecek. Ayrıca birçok estetik hareketin yer aldığı, windsurf’ün görselliği en yüksek disiplini Freestyle kategorisinde de yarışmalar var.

Şampiyonaya 80’in üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. Erkeklerde Ertuğrul İçingir, Ali Palamutçu, Hüseyin Sert, bayanlarda Çağla Kubat, İlknur İçingir, Lena Aylin Erdil, masterlarda Kağan Özbenli, Murat Sevinçli, gençlerde Emirhan Kolburan, Enes Yılmazer, freestyle’da Kemal Demirasal, Salih Çakır, Burak Dalgıç, The House Cup’ta yarışacak isimlerden bazıları.

Türkiye’nin önde gelen windsurfçülerinin, hem erkek hem de kadın kategorisinin büyük ödülü Yamaha scooter için mücadele edeceği şampiyonada, 7 kategoride toplam 12.500 YTL para ödülü dağıtılacak. Dereceye giren sporcular BenQ Siemens’ten cep telefonu, Swatch, Oakley ve Jansport’dan sürpriz hediyeler kazanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!