Al Pacino da çeteye katıldı

Güncelleme Tarihi:

Al Pacino da çeteye katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 14:05

Catherine Zeta Jones´dan sonra "Oceans"ın oyuncu kadrosuna ödüllü aktör Al Pacino da eklendi. Yönetmen Steven Soderbergh’in imzasını taşıyacak “Ocean’s 13”de Pacino, Las Vegas’ın tanınmış bir kumarhane otelinin sahibi olan Willie Banks´i canlandıracak.

Haberin Devamı

Sekiz kez Oscar´a aday gösterilen Al Pacino, Scent of a Woman (Kadın Kokusu)  filmindeki performansıyla Oscar kazanmıştı. Usta aktör, 2005 yılında, Amerikan Sinema Enstitüsü tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü’yle onurlandırıldı.
 
Godfather (Baba) üçlemesindeki Michael Corleone rolü de Pacino´nun kariyerinde büyük önem taşıyor. Bunun yanı sırada Dog Day Afternoon, Donnie Brasco, Glengarry Glen Ross, Scarface ve Serpico da aktörün ses getiren filmlerinden.

İlk iki “Ocean’s” filminin oyuncu kadrosu bu üçüncü filmde de yer alıyor. Aralarında George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Julia Roberts gibi yıldız isimlerin bulunduğu kadroya ikinci filmde Catherine Zeta Jones katılmıştı.

Al Pacino´yla beraber Ellen Barkin da “Ocean’s” kadrosuna ilk kez dahil oluyor.
Ana çekimlerine temmuz ayında Las Vegas ve Los Angeles’ta başlanan filmin senaryosu  Brian Koppelman ve David Levien tarafından yazıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!