Aksiyon bu filmde

Güncelleme Tarihi:

Aksiyon bu filmde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 19:22

Yaşlanan ama eskimeyen aksiyon filmleri yıldızları Cehennem Melekleri 2 ile karşımızda. İkinci filmde yönetmen koltuğuna Sylvester Stallone yerine Simon West otururken, senaryoda Dave Callaham ve Sylvester Stallone’nin imzası var. Kadrosunda Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren gibi aksiyon sinemasının gözde yıldızlarını da barındıran bu bol aksiyon ve kanlı intikam hikâyesi, Amerika ile aynı anda ülkemizde de vizyona girdi.

Haberin Devamı

THE EXPENDABLES 2
CEHENNEM MELEKLERİ 2
Yön: Simon West
Oyn: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Arnold Schwarzenegger
Tür: Aksiyon

Eski dostlar unutulmaz.
Bu filmde buluşanlar hiç unutulmaz.
Onlarla buluşmamız 2010 yılında Sylvester Stallone’nin yönettiği Cehennem Melekleri ile olmuştu. Film, Jason Statham, Jet Li, Bruce Willis, Dolph Lundgren ve Arnold Schwarzenegger gibi aksiyon yıldızlarını bir araya getirmişti.
Sabun köpüğü eğlence isteyen izleyici için idare eder bir filmdi.
Şöyle böyle olsa da içindeki isimlerin etkisiyle 80 milyon dolarlık bütçeye rağmen 300 milyon dolara yakın bir gişesi olmuştu.

VAN DAMME SÜRPRİZİ

Devam filminde yönetmen koltuğunda Stallone yerine Con Air ile sinemaya sağlam bir giriş yapan Simon West var.
Kadro ise hayli genişlemiş durumda.
Arnold Scwarzenegger daha fazla görünüp, Terminatör’e, ‘geri döneceğim’ tarzı göndermelerle gelirken, yeni filmin asıl sürprizi Jean-Claude Van Damme oluyor.
Van Damme hikâyenin soyadına uygun kötü karakteri Jean Vilain olarak kendinden hayli nefret ettiriyor.

Haberin Devamı

Aksiyon bu filmde

İNTİKAM ATEŞİ YANINCA

Bay Church için oldukça basit bir işi aldıktan sonra, Expendables’ın planları yanlış gidiyor ve ekipten ayrılıp sakin bir yaşam kurma hayali kuran Bill the Kid, Jean Vilain tarafından öldürülüyor.
Ve işte burada intikam ateşi ve hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için mantığı devreye giriyor.
Expendables ölümcül bir silahı durdurmak ve arkadaşlarını öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkıyorlar.

HEPSİ BİR YERDE

Eski toprak aksiyon yıldızlarının birbirleriyle dalga geçtikleri sahneler hayli esprili.
Mizahı yerinde bir filmle karşı karşıyayız.
Filmin en duygusal ve ciddiye alınır sahnesiyse grubun yenisi Bill the Kid’in (Liam Hemsworth) acımasızca öldürüldüğü bölüm.
Sevdiği kıza kavuşmak için gün sayıyor olması ve bir sokak köpeğini evlat edindiğini anlattıktan sonra öldürülmesi ölümün izleyicide yarattığı duyguyu daha da arttırıyor.
Bu insanı derinden etkileyen ölüm sahnesini saymazsak eğlence dışında etkisi olmayan, sayısını saymakta zorlanacağınız kadar çok insanın öldürüldüğü bir film var karşımızda.
Cehennem Melekleri 2’nin aksiyon sahnelerinin başarısı, özellikle de açılış sahnesinde yükselen adrenalin hayli hoş.
Türün meraklısı iseniz ve birbirinden ünlü eski yıldızları bir arada görmek isterseniz bu esprili ve aksiyon dolu intikam hikayesi uygundur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!