Ajanda

Güncelleme Tarihi:

Ajanda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 00:00

Haberin Devamı

kutlayın

Kahvaltı bile olsun diyenlere

Dün akşam video ve şarkılarla yeni yıla veda partisi veren Roxy’de bu akşam ‘after party’ var. Gece 02.00’de başlayacak parti, sabah kahvaltı servisine kadar devam edecek. Bir içki dahil 35 lira. (212) 249 12 83.

zıplayın

Hem Athena hem Duman

Casio, G-Shock’un İstanbul Küçükçiftlik Park’ta düzenleyeceği yeni yıl partisinde iki önemli grup sahnede: Athena ve Duman. Avrupa’dan özel getirilen son teknoloji çadırda, açık hava ferahlığında kapalı mekân havası yaratılacak. Uzun bir aradan sonra Athena ve Duman’ın birlikte sahne alacağı etkinlik biletleri 50-143 lira. Biletix’te.

heyecanlanın

Sabaha kadar dans isteyenlere

‘Lounge&Dancing’ konseptiyle kaliteli yemek, bar servisi ve dansı bir arada sunan Lux’te bu gece elektronik sevenler için DJ U.F.U.K ve house sevenler için Özgür Bay, DJ kabininde olacak. Program 20.30’da başlıyor. Yemekli mönü fiyatı 150 lira. (212) 252 71 81.

gidin

Haberin Devamı

Denizin ortasında olmak için

Muamma, Salla ve Budur gibi şarkılarla adını duyuran Atiye, bu akşam Suada Club Galatasaray Adası’nda. Saat 22.00’de başlayacak programda, Reina DJ’leri ve sürpriz şovlarının yanında Atiye de sevilen şarkılarıyla coşturacak. Loca 230, stand 130, ayakta 80 lira. (212) 263 73 00.

dans edin

Elektronik sevenlere

Elektronik müziğin çılgın ismi Bedük, bu akşam İzmir Ooze Venue’de. Ön grup olarak ‘Çirkef’in yer alacağı gecenin biletleri limitsiz içki dahil 70-100 lira. www.ooze-venue.com

kaçırmayın

Maceracılara Bond gecesi

Türkiye’de çekimlerine başlanan James Bond filminden esinlenerek Park Hyatt İstanbul-Maçka Palas’ta bu akşam için özel konsept hazırlandı. The Prime’ın romantik atmosferinde başlayacak gece, Lounge’un ambiyansında gece boyu canlı performansla devam edecek. James Bond film müzikleri ve popüler şarkılarla renklenecek gecede, dans ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Kişi başı 190-395 lira. (212) 315 12 34.

dinleyin

Açık havada olmak isteyenlere

Rock müziğin hüzünlü prensi Emre Aydın, bu akşam Kuşadası’nda konser verecek. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda ücretsiz dinleyebileceksiniz.

eğlenin

Haberin Devamı

Lüks ve kalite arayanlara

Jet-set’in gözde gece kulüplerinden Billionaire Club, yılbaşı gecesi için ‘Gold&Red Gala’ partisi veriyor. Lüks arayanların tercih ettiği mekânda bu geceye özel olarak ünlü DJ Andrea T. Mendoza çalacak. Ayrıca elektro-keman şovlarıyla tanınan kemancı Fillippo Rollando da olacak. (212) 317 77 97.

izleyin

Tiyatroseverlere

Metin Zakoğlu’nun İstanbul’da açtığı Cafe Theatre’da bu akşam 20.00’de stand-up gösterisi ve 23.00’te Murat Evgin konseri var. Yemek ve limitsiz yerli içki 120-150 lira. (216) 467 33 32.

coşun

Bar bar gezerim diyenlere

‘Tek mekân beni kesmez, kapı kapı dolaşırım’ diyorsanız yeriniz bu akşam Beyoğlu Tomtom Sokak. Aynı sokaktaki altı farklı mekânda eğlence&müzik yazarları farklı tarzlarda çalacak: Oben Budak a.k.a. Discoben, Savaş Özbey, Tolga Akyıldız a.k.a Popvirüs, Hakan Gence, Suat Kavukluoğlu ve Barış Akpolat. 40 liraya alacağınız bileklikle gece boyunca tüm mekânlara girip çıkabilirsiniz. Biletler Biletix’te.

oynayın

Haberin Devamı

Fıkır fıkır bir yeni yıl için

Yeni yıla göbek atarak, fıkır fıkır girmek isterseniz size önerim hem Seda Sayan hem de Fatih Ürek’in sahne alacağı İstanbul Wow Otel. 20.00’de gala yemeğiyle başlayacak gecede kişi başı fiyat 400-450 lira. (212) 468 30 01.

Ne okusak

Ekolojik Anayasa Geçen hafta Yeni İnsan Yayınevi’nde çıkan ‘Ekolojik Anayasa’, Mahmut Boynudelik editörlüğünde Yüksel Selek, Ömer Madra, Levent Korkut ve Serkan Köybaşı gibi isimlerin katkılarıyla çıktı. “İnsanın her şeyin ölçüsü olduğu anlayışının bir sonucu olarak gelinen bu noktada bir itirazımızı ortaya koymak üzere yola koyulduk. Biz, Yeşiller olarak, insanın doğayla baş etme mücadelesinin giderek doğaya hükmetme ve kendini doğanın efendisi gibi görme noktasına gelmesini kabul etmiyoruz” diyorlar. Ve bu anlayışla doğanın vazgeçilmez, devredilmez haklarının anayasal güvence altına alınmasını talep ediyorlar bu kitapta.

Ne yesek

Haberin Devamı

Sebze yatağında biftek
Veli Pera Lounge, bu akşam için özel bir mönü hazırladı. Başlangıçta domatesli ekmek, karides kesesi, teriyaki soslu etli peynir, atato slang ve falafel var. Seçmeli ana yemekte kestane püresi ve elma eşliğinde hindi sarma veya sebze yatağında dana biftek alabilirsiniz. Limitsiz yerli içki ve meyveyle mönü fiyatları 100-120 lira. (212) 251 18 93.

Nereye gitsek

Akdeniz uygarlıklarına
Yeni yılın ilk günlerinde şöyle sıcak denizlere doğru gidip içimi ısıtayım diyorsanız, Antonina Turizm’in düzenlediği ‘Antalya’dan Antakya’ya Akdeniz Uygarlıkları izleri’ tam size göre. 21-28 Ocak arasında yapılacak gezide Antalya Termessos, Karain Mağarası, Alanya, Anamur, Mersin, Tarsus, Adana ve Antakya’daki tarihi yerleri daha yakından tanıma şansını yakalayabileceksiniz. Hepsini uzman ve bölgeye hâkim bir rehber anlatacak. Yedi gece sekiz günlük gezinin fiyatı iki kişilik odada kişi başı 1.430 lira. (212) 292 28 74. www.antoninaturizm.com

Haberin Devamı

Her güne bir öneri

PAZAR: Volkan Konak konseri İSOV Meslek Eğitim Kompleksi’nde. Biletler 34 lira, Biletix’te.

PAZARTESİ: ‘Tek yaşanır mı-dadans’ oyunu Kumbaracı50’de. Biletler 18.5-28.5 lira. (212) 243 50 51.

SALI: Mariinsky Tiyatrosu Senfoni Orkestrası konseri İş Sanat’ta. Biletler 22.5-137 lira. Biletix’te.

ÇARŞAMBA: Levent Kazak’ın yazdığı Cam adlı oyun Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde. Biletler 35-50 lira. Biletix’te.

PERŞEMBE: Tapas Akademisi, Mutfak Sanatları Akademisi’nde. 120 lira. (212) 290 35 50

CUMA: Erkan Oğur konseri Resimli Bar Bursa’da. Biletler 23.5 lira. Biletix’te.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!