Aile İşi 7. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 7. bölüm fragmanında işler karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:57

Aile İşi 7. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında kahkaha dolu sahnelerin olduğu Aile İşi dizisi bu akşam ekranlara gelecek. ATV'nin Çarşamba akşamları yayınlanan komedi dizisi Aile İşi 7. bölümde bu hafta neler olacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

Haberin Devamı

Aile İşi 7. bölüm komik anlarıyla yeni bölüm fragmanına yansıdı. ATV'nin komedi dizisi Aile İşi 7. bölüm fragmanında Hakan'ın spor salonundaki performansı son bölüme darbe vuracak gibi gözüküyor. İşte Aile İşi dizisinin 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanacaklar

Aile İşi 7. bölümde Hakan'ın spor salonundaki hareketleri diziye damga vuracak. ATV'nin kısa zamanda sevilen dizisi Aile İşi 7. bölümünde Hakan'ın hastalığı akılları karıştırıyor. Dizinin son bölümünde gündem Ece'nin doğum günü kutlaması olacak. Peki Aile İşi dizisinde başka neler yaşanacak? İşte sevilen dizinin tüm detayları ve 7. bölüm fragmanı

Çarşamba günleri ekrana gelen Aile İşi bu hafta 7. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Aile İşi 7. bölüm fragmanı yayınlandı ve kahkaha dolu sahnelerin olacağı bir bölüm olduğu fragmanda kendini gösterdi. Peki Aile İşi 7. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin 7. bölüm özeti ve fragmanda yaşanan komik anlar..

Haberin Devamı

Ece'nin hatırladığı eski bir doğum günü, 'Aile İşi' üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar. Ece'nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir. Ayrıca Sami Bey'in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder. Hakan'ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirir. Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

 AİLE İŞİ 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kardeşleri ile "Aile İşi" ve market arasında bölünen Müjde zor zamanlar geçirmektedir. Kardeşlerine yeteri kadar zaman ayıramamaktadır. Kardeşi Uğur, yeni arkadaş çevresi yüzünden karakolluk olmuştur. Leman, bir işgüzarlık ederek Müjde'yi yaşadığı zor şartlardan kurtarmak için evlendirmeye karar verir.

Haberin Devamı

Bu fikir Hakan dışında tüm aile üyelerinden de destek görür. Müjde önce bu teklife karşı çıksa da sonrasında kendisine bulunan "kısmet" ile görüşmeyi kabul eder. Hakan hem bu görüşmenin gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacaktır hem de Müjde'nin kardeşlerine "ağabeylik" görevini üstlenecektir.

Gülay Baltacı Aile İşi'nde!

Aile İşi”nin güçlü kadrosuna Gülay Baltacı da dahil oldu. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan Aile İşi dizisinde Leman karakterini bundan böyle Gülay Baltacı canlandırıyor. Aile İşi dizisi kadrosuna katıldığı ve böyle bir ekiple çalıştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Gülay Baltacı, dizinin geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan altıncı bölümünde izleyici ile buluştu. Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu ve Gülay Baltacı gibi isimlerin paylaştığı Aile İşi, yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları saat 20.00'de atv'de.

BAKMADAN GEÇME!