Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 21:20

Aile İşi dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri dizinin son bölümünde yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Beklenen ilgiyi görmeyi başaran ve komik replikleriyle dikkati çeken Aile İşi dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Aile ve mahalle dizisi Aile İşi'nin yayınlanan ikinci bölümünde yaşanan olaylar seyircileri bir yandan kahkahaya boğarken bir yandan da duygulandırdı. Heyecan dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Aile İşi 3. bölümünde neler yaşanacak?

Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

AİLE İŞİ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AİLE İŞİ 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Daha eşikten adım atar atmaz kopan tatlı kıyamet, durulmak bilmez. Ümüğe çökmeler, parça tesirli laf sokuşturmalar ve projeyi yalan edecek her türlü durum itinayla denenir sanki bu evde. Evdekileri nizama sokmaya çalışan Hakan, projeden ayrılan Müjde'yi eve döndürmek için envai çeşit yöntem dener, ancak Müjde'nin inadına toslar. Hakan'a bir diğer darbe de Leman önderliğindeki pazarcıların, protesto eylemi için holding binasının önünde kıyameti koparmasıyla ve karakolda gecelemeye göz kırpmasıyla gelir. Her türlü sorunu, Sami Bey fark etmeden halının altına süpürmeyi başaran Hakan'ın sabrını son olarak arızanın büyüğüyle, Mülayim sınayacaktır.

Haberin Devamı

Aile İşi 3. bölümü 2 Mart Çarşamba akşamı ATV'de!

BAKMADAN GEÇME!