Aile İşi 10. bölüm fragmanı ekranlara geldi!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 10. bölüm fragmanı ekranlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 12:33

Aile İşi geçtiğimiz oynanan maçlar nedeniyle yayınlanmamış ve yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmemişti. Aile İşi 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Aile İşi 10. bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Aile İşi 10. bölüm fragmanı ile heyecan ve komik anların yaşandığı bir tanıtım bölümü ile ekranlara geldi. Aile İşi 10. bölüm fragmanında bu hafta işler karışıyor. Cemali, Hakan ve Müjde bağlanmış şekilde görüntüleniyor. Peki Aile İşi 10. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ve Aile İşi 10. bölüm fragmanındaki diğer detaylar

Aile İşi 9. bölümde; Aile İşi' üyeleri, Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için yepyeni ve onları komik duruma düşürecek yöntemler denerken; biricik baş belası Cemali de Hakan'ın üstüne kabus gibi çöker. Arif ise 'Aile İşi' projesini ortadan kaldıracak, hatta sonunda Ece'nin yetimhaneye bile düşebileceği bir planı hayata geçirir. Sahte ailemizin bu belayı atlatabilmesi için, gerçek bir aileden farksız olduklarını yetkililere kanıtlaması gerekmektedir. 'Aile İşi' üyeleri her türlü arıza duruma karşı Ece için kenetlenir.

Haberin Devamı

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!