Ahmet Parlak'ın albümü çıkıyor | Ahmet Parlak kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Parlakın albümü çıkıyor | Ahmet Parlak kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 12:08

Sosyal paylaşım sitesinde söylediği bir şarkının videosunu paylaşan Ahmet Parlak, bir anda herkes tarafından tanınan biri haline geldi. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım ve izlenme rekorları kıran Parlak, O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz sayesinde tüm Türkiye’nin tanıdığı isim haline geldi.

Haberin Devamı

Ahmet Parlak'ın sosyal paylaşım sitesindeki videosunu izleyen ve çok keyif alan Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'de videoyu izletti.

Acun Ilıcalı'da Parlak'ı O Ses Türkiye stüdyosuna davet etti. Ilıcalı'nın bu daveti üzerine programa gelen Parlak, seslendirdiği “İsyan” şarkısı ile izleyenleri etkilemeyi başardı. Alkış yağmuruna tutulan Parlak, şu an albüm hazırlıkları yapıyor. 15 Mart'ta sevenleri ile İstanbul'da buluşacak olan Parlak'a sosyal medyadan destek yağıyor.

“İsyan” şarkısı ile yıldızı parlayan Ahmet Parlak'ın sosyal paylaşım sitelerinde başka videoları da bulunuyor. Devlerin Aşkı Büyük Olur, Salla Yarim Mendilini, Gönül Teknem, Tanrıdan Diledim gibi birçok performansı sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

Ahmet Parlak 'İsyan' şarkısı

Haberin Devamı

Ahmet Parlak Kimdir?

Bir fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak Mersin'de yaşıyor. Kendi halinde bir mekan işletmecisi olan Parlak, sosyal paylaşım sitelerinde Halil Sezai'nin “İsyan” şarkısını seslendirdiği videosunu paylaştı. Bu paylaşım O Ses Türkiye'nin jüri üyesi olan Gökhan Özoğuz'un dikkatini çekti ve ardından programa katılarak bir anda herkesin beğenisini kazandı. Şu an albüm hazırlığı yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!