Ağlayarak deşarj olurum

Güncelleme Tarihi:

Ağlayarak deşarj olurum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 00:00

“Kurtlar Vadisi Pusu”da İnci karakterini canlandıran Sema Şimşek, InStyle dergisine özel pozlar verdi... Güzel oyuncu, “Bağırabilen, sesini yükseltebilen biri değilim. Deşarj olma yöntemim ağlamak” diyor.

Haberin Devamı

SEMA ŞİMŞEK FOTOĞRAFLARI

Kuğu gibi. Zarif, asil ve mütevazı duruşu ile onu belki de en iyi tanımlayan cümle bu. Uzaktan bakıldığı zaman soğuk olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak Sema Şimşek’e (33) yaklaştıkça o sımsıcak elektriği sizi hemen etkisi altına alıyor. Hele bir de oğlu Rüzgar’dan bahsetmeye başladığı zaman onu hayran hayran seyretmeye başlıyorsunuz.   

Genç, güzel ve güçlü bir anne. “Rüzgar’ın kılına zarar verebilecek bir şeyi bu dünya üzerinden silebilirim! Eskiden kendimi bu kadar kuvvetli hissetmezdim,” diyerek annelik içgüdülerinin kendisini nasıl değiştirdiğini anlatıyor. Ölümden korkmazken korkar hale gelmesi ya da geleceğe dair uzun vadeli planlar yapmazken yapar olması oğlundan sonra hayata bakış açısının ne kadar değiştiğini ortaya koyuyor.

SADELİĞİ SEVİYOR      
   
Konu alışverişe geldiği zaman ise, “Alışveriş yapmaktan keyif almadığını söyleyen kadına yalancı derim,” diyor gülerek. Alışveriş yapmayı ne kadar çok sevse de Şimşek bilinçli tüketicilerden. Bir şeye ihtiyaç duymadığı sürece mağaza mağaza gezmeyi pek sevmiyor. “Alışveriş yaparken yalnız olmayı seviyorum. Yanımda kimse olmasın ve kimse bana müdahale etmesin.

Çünkü sadeliği seven biriyim ve birilerinin önerisi sonucu abartılı ya da tarzımın dışında bir şeyler aldığım zaman sonrasında pişmanlık duyabiliyorum,” diyor. Arada bir cesaretlendiğinde ise sade kıyafetlerine biraz pırıltı katmak ona keyif veriyor.

Hakan Yıldırım ve Bahar Korçan ise tarzına en yakın bulduğu tasarımcılar. “Bence modelden ziyade gerçek kaliteyi gösteren dikiş. Bu yüzden alacağım kıyafetin dikişine çok önem veriyorum,” diyerek rahatlığı ön planda tutuyor; bu arada da kaliteden ve şıklıktan asla ödün vermediğini göstermiş oluyor. Şimşek aksesuvar kullanmayı çok seviyor. Ama  Rüzgar doğduktan sonra bir süre takılarından uzak kalmak zorunda kaldığını itiraf ediyor. Genelde altınla bakır arası eskitilmiş takıları ve uzun küpeleri tercih eden güzel oyuncunun vazgeçilmez aksesuvarı ise şüphesiz alyansı.

BALIK BURCUNDAN  

Ağlayarak deşarj olurum
  

Balık burcunun bütün özelliklerini taşıyan ve yükseleni de yengeç olan Şimşek’in sıcakkanlılığının nereden geldiği açıkça belli oluyor. Burcunun bire bir bütün özelliklerini taşıdığını söylüyor ve bazen ağlamaya sebep arayan bir yapıya sahip olduğunu da ekliyor. “Bağırabilen, sesini yükseltebilen bir insan değilim. Benim deşarj olma yöntemim ağlamak. Bazıları ağlamayı zayıflık olarak görür ama başkalarının düşünceleri umurumda değil” diyerek duygularının her an değişebildiğinden bahsediyor.

“Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde canlandırdığı İnci karakterini bu kadar sevmesinin altında da bu yatıyor. “Bu projenin içinde olmaktan gerçekten çok mutluyum. Canlandırdığım karakterden keyif alıyorum çünkü hem duygusal hem hırçın hem intikam güdüleri taşıyan ama bir o kadar da acıma duyguları olan çok değişken bir karakter,” diyerek işinden ne kadar keyif aldığını da vurgulamış oluyor. Ama onun hayat felsefesinde intikam almak ve hırçınlık yer almıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!