Ağabeyi de ‘cinayet gibi kaza’ yapmış

Güncelleme Tarihi:

Ağabeyi de ‘cinayet gibi kaza’ yapmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2013 00:00

Model sevgilisini öldüren Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius’un ağabeyinin de çok ciddi bir suçlamayla yargılandığı ortaya çıktı. Carl Pistorius da, üç yıl önce, ‘cinayet gibi bir kazada’, motorsiklet sürücüsü genç bir kadının ölümünden sorumlu tutuluyor.

Haberin Devamı

MODEL sevgilisi Reeva Steenkamp’ı Sevgililer Günü’nde öldürmekten yargılandığı davada kefaletle serbest kalan Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius’un ağabeyi Carl Pistorius da adam öldürmekle suçlanıyor. Carl Pistorius’un adı, üç yıl önce, Güney Afrika’nın Gauteng eyaletinde, bir kadın motosiklet sürücüsünün öldüğü trafik kazasında geçiyor. Kendi aracının da karıştığı kaza sonrası Carl’ın kanında alkol çıkmadı. Ancak motosiklet sürücüsü kadının ailesi, “ölümün kazadan öte bir durum” olduğunu iddia edince, suçlamalar yeniden gündeme geldi. Carl’ın davası gelecek ayın sonuna ertelendi. Oscar’ı da savunan Carl’ın avukatı Kenny Oldwage, suçlamaları doğrulayarak, “Müvekkilimin aklanacağına eminim” dedi. 

/images/100/0x0/55eae45af018fbb8f89d6041

Haberin Devamı


ÖLMEDEN ÖNCE EZDİ

BU arada, Oscar Pistorius’un sevgilisi Reeva Steenkamp’ı öldürdüğü davayla ilgili iddialar da hız kesmeden sürüyor. Son olarak Daily Mail gazetesinde çıkan habere göre, polis, Reeva’nın ailesine, “Oscar, onu öldürmeden önce kriket sopasıyla başını ezmiş” dedi. Pistorius’un evinde olay sonrası yapılan aramada da doping ilacı değil, sadece bitki özlü cinsel uyarıcı bulunduğu bildirildi. Ayrıca Oscar’ın eşcinsel gençlere destek veren bir kampanya için kamera karşısına geçtiği ve bu sırada bir gözünün mor olduğu ortaya çıktı. Oscar Pistorius’un nasıl yaralandığı ise açıklanmadı.

Ağabeyi de ‘cinayet gibi kaza’ yapmış

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!