Adidas: Avrupa’nın tek NBA mağazası için İstanbul’dayız

Güncelleme Tarihi:

Adidas: Avrupa’nın tek NBA mağazası için İstanbul’dayız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2007 00:00

Adidas-NBA Konsept Mağazası, Avrupa’da ilk adres olarak İstanbul’u seçti.

Adidas Dünya Başkanı Erich Stamminger, "Burası Adidas-NBA ürünlerinin Avrupa’daki tek adresi" dedi. NBA Başkanı David Stern, "Bu mağazaya giren NBA heyecanını hissedecek" diye konuştu.

AVRUPA’nın ilk Adidas-NBA Konsept Mağazası dün İstanbul Beyoğlu’nda kapılarını açtı. Mağazanın açılışına NBA Başkanı David Stern, Adidas Dünya Başkanı ve CEO’su Erich Stamminger ve Minnesota Timberwolves oyuncuları da katıldı. Avrupa’nın en geniş Adidas-NBA ürün seçeneğinin sunulduğu 3 katlı mağazada, aynı zamanda Adidas’ın ’Performans’ ve ’Originals’ koleksiyonlarının tekstil, ayakkabı ve aksesuarları yer alıyor. Avrupa’da ilk kez Türkiye’de basketbolseverlerle buluşan taraftar formaları 72 YTL’den satışa sunuluyor.

AVRUPA’DAKİ TEK ADRES: Adidas Dünya Başkanı ve CEO’su Erich Stamminger, "İstanbul’da açılan Adidas-NBA Konsept Mağazası Adidas-NBA ürünlerinin Avrupa’daki tek adresi’ dedi. Mağazanın Adidas-NBA ortaklığını yansıttığını vurgulayan Stamminger, Adidas’ın ürünlerinde, basketbolseverlere tam anlamıyla basketbol deneyimi tattırmayı amaçladığını, öncelikle yenilik ve teknolojiye önem verdiğini de söyledi.

NBA HEYECANI HİSSEDİLECEK:
NBA Başkanı David Stern, "Adidas-NBA Konsept Mağazası ile birlikte, basketbolseverler mağazaya girdikleri andan itibaren NBA heyecanını hissetmeye başlayacaklar. Yeni mağaza, NBA ürünlerinin dünya çapında yaygınlaşmasında büyük katkısı olan Adidas ile yapmış olduğumuz işbirliğinin gücünü gösteriyor" diye konuştu. Stern, "Adidas basketbolun dünya çapında popülerliğinin artması için gösterdiği çabayla gerçekten bizim için çok sıradışı bir ortak" dedi.

DÖRT FARKLI BÖLÜM: Adidas-NBA Konsept Mağazası, toplam 900 metrekarelik alanı ve dört farklı bölümü ile basketbolseverlere ulaşıyor. İlk bölümde basketbolseverler ’oyuncu tüneli’ ile tanışıyor. Tünel, oyuncular için en duygusal ve heyecanlı anların yaşandığı bir yer olarak tasarlanmış. Bu bölüm, basketbolseverlere mağazaya girdikleri anda ’oyuna giriş’ heyecanını yaşatıyor.

SAHA VE ANTREMAN SAHASI: Mağazanın kalbi olarak nitelendirilen ’saha’ Bu bölümde basketbolseverler, takımların sahadaki heyecanlarına Adidas-NBA’in sunduğu basketbol ürünleriyle ortak oluyor. Bu bölümü ’antrenman sahası’ takip ediyor. Bu alanda basketbolseverler, maça hazırlanırken ihtiyaç duydukları ürünleri buluyor.

DİNLENME ALANI: Son bölüm ise oyuncuların saha dışına ayak bastıkları anda, maç sonrası dinlendikleri, rahatladıkları ve eğlendikleri ’dinlenme alanı’. Bu bölümde basketbolseverler, elektronik oyun konsolu, dergi, kitap ve müzik gibi basketbol oyuncularının da maç dışında uğraştığı hobilerle vakit geçirebilecekler. Mağazanın, Adidas ve NBA’in yenilik ve teknolojilerini yansıtırken, aynı zamanda Avrupa’da ve Türkiye’de basketbol fanatiklerinin buluşma noktası olması da hedefleniyor.

13 takımın taraftar formaları satılıyor

Adidas NBA koleksiyonunda Magic, Jazz, Bucks, Cavaliers, Lakers, Heat, Nuggets, Rockets, Timberwolves, Spurs, Wizards, Pistons ve Heat takımları olmak üzere 13 ayrı takımın taraftar formaları bulunuyor.

NBA’de oynayan yıldız oyunculardan Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, Ersan İlyasova, Lebron James, Kobe Bryant, Dwayne Wade, Allen Iverson, Tracy McGrady, Kevin Garnett, Tim Duncan, Gilbert Arenas, Chauncey Billups ve O’Neal’in giydiği formalar adidas NBA Koleksiyonunun bir parçası olarak sporseverlerle buluşuyor.

Avrupa’da ilk kez Türkiye’de basketbolseverlerle buluşan taraftar formaları 72 YTL’den satışa sunuluyor.

Adidas, 11 yıllığına NBA dünya resmi tedarikçisi

ADIDAS
geçmişte desteklediği NBA efsaneleri; Jerry West, Oscar Robertson ve Kareem Abdul-Jabbar ve günümüzde işbirliği içinde bulunduğu Gilbert Arenas, Chauncey Billups, Tim Duncan, Kevin Garnett, Dwight Howard ve Tracy McGrady gibi dünyanın en iyi sporcuları için, 50 yıldır yenilikçi ürünler üretiyor. Adidas, Nisan 2006’da imzalanan 11 yıllık anlaşma ile NBA, NBA Bayanlar Ligi (WNBA) ve NBA Gelişim Ligi’nin (D-League) 2006-2007 sezonundan itibaren dünya çapında resmi tedarikçisi ünvanını aldı.

Bu yılki koleksiyonda çocuk modelleri de yer aldı

Formaların yanı sıra günlük yaşamda rahatlıkla giyilebilecek ürünlerin de bulunduğu mağazada, Bulls, Cavaliers, Celtics, Grizzles, Heat, Lakers, Orlando Magic, Mavericks, Nuggets, Raptors, Rockets, Spurs, Timberwolves takımlarının logolarını taşıyan ürünler yer alıyor.

Basketbolseverlerin büyük ilgi göstereceği bu paketlerde, oyuncu grafikleri ve takım logolularını taşıyan t-shirtler, takım renklerinde şapka, mont, sweatshirt ve ayakkabılar bulunuyor.

Adidas, NBA Koleksiyonu’nda bu yıl NBA takım logolu ayakkabıların çocuk modellerine de yer veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!