Adele rap yaptı, sosyal medyada milyonlar izledi

Güncelleme Tarihi:

Adele rap yaptı, sosyal medyada milyonlar izledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 20:53

CBS kanalında ekrana gelen 'The Late Late Show with James Corden' programının klasikleşmiş bölümleri arasında yer alan "Carpool Karaoke"de İngiliz şarkıcı Adele rap söyledi.

Haberin Devamı

CBS kanalında yayınlanan “The Late Late Show with James Corden” programının klasikleşmiş bölümlerinden biri olan "Carpool Karaoke"ye konuk olan İngiliz şarkıcı Adele, rap söyledi. Program esnasında şarkılarını söyleyen Adele’ye Corden eşlik etti.

Adele’nin şarkılarını söyledikten sonra Adele’ye "bazı hayranların şaşırabilir ama duyduğum kadarıyla sen tam bir rapçiymişsin" deyince, Adele eğlenceli bir rap performansı sergiledi.

Programa ait görüntülerin youtube kanalında 13 Ocak’ta yayınlanmasının ardından, yaklaşık 15 dakika süren program videosu, 4 günde 42 milyondan fazla izlendi. Videoda rap yapan Adele, aynı zamanda bir zamanların efsanevi kız pop grubu Spice Girls'ün "Wannabe" adlı parçasını da seslendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Adele’in satış rekorları kıran ve İngiltere'nin en hızlı satan albümü olarak tarihe geçen yeni albümü ‘25’te yer alan ‘Milllion Years Ago’ adlı şarkısının ezgilerinin Ahmet Kaya'nın 'Acılara Tutunmak' şarkısından alıntı olduğunun kesinleşmesi, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

İŞTE YOUTUBE'DA YAYINLANAN PROGRAM VİDEOSU:

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!