Adana'da Alışveriş Merkezinden güzellik yarışması

Güncelleme Tarihi:

Adanada Alışveriş Merkezinden güzellik yarışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 22:14

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, açılışının 10. yılı etkinlikleri kapsamında, “Adana Yıldızını Arıyor” adıyla modellik yarışması düzenledi.

Haberin Devamı

Alışveriş merkezinde gerçekleştirilen, fiziğine güvenen tüm genç kızların katılımına açık olan yarışmaya yaklaşık 500 genç kızın başvurduğu belirtildi.
Etkinlik kapsamında internet sitesi üzerinden ve alışveriş merkezi içinde kurulan başvuru noktalarından yapılan başvuruların ön ölemeye tabi tutulduğu, seçilen 18 adayın 3 günlük bir kampa girdiği bildirildi.Yarışmanın jüri üyeliğini Metro Group Asset Management Genel Müdürü Horst Schneider, modacı Barboras Şansal, tasarımcı Günsel Ülkü, koşa yazarı Aykut Işıklar, manken ve sunucu Ece Prim, manken ve şarkıcısı Ebru Destan ile Raffi Artık üstlendi.

Ön elemeyi geçen 18 aday, jüri üyelerinin önünde alışveriş merkezinde oluşturulan platformda çeşitli kreasyonları taşıyarak, yeteneklerini sergiledi.
Etkinlikte jüri üyesi Ebru Destan da sevilen şarkılarını seslendirdi.Yarışmanın sonunda Aysun Sarıaslan birinci, İpek Üzengil ikinci, Açelya Avcı üçüncü, Nevin Kurgun ise “sempati güzeli” seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!