Acun Ilıcalı Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 10:02

Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Acun Ilıcalı Türk sunucu, yapımcı ve girişimcidir. TV8 adlı televizyon sahibi olan Ilıcalı İlk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır

Haberin Devamı

2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Programda Acun Ilıcalı'ya kameraman Feridun, Çaykun Ertan ve Esat Yöntunç yardımcı olurken, Şebnem Schaefer'de programın moda bölümü için ekipte yer almıştır. 2006 yılında program sona ermiştir.

 

1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlenmiştir. İlk evliliğinden Banu adında bir kızı olmuştur. 1993 yılında Seda Ilıcalı ile ayrılmıştır. 1999 yılında çıkarılan bedelli askerlik yasasıyla 5.000 Alman markı ödeyerek 2000 yılında 30 günlük askerlik hizmetini tamamlamıştır. 2003 yılında Zeynep Ilıcalı ile yeniden evlenmiştir.


Acun Ilıcalı Kimdir 1969, Edirne doğumlu, Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu. Acun Firarda, Var mısın ? Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır.

Haberin Devamı

Bu evliliğinden Yasemin ve Leyla adlarında iki kızı olmuştur. 2010 yılında Şeyma Subaşı ile bir ilişkisi olduğu iddia edilmiştir. 2013 yılında Şeyma Subaşı ile olan evlilik dışı ilişkisinden Melisa adında bir kızı olmuştur.

2005 yılında ilk kez Türkiye'de vergi rekortmeni olmuştur.  2.836.191 gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. olmuştur. Türkiye'de yer alan üniversiteler de ve Anadolu'nun farklı yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri mizahi bir dille izleyicilere anlatmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!