Emre Kınay ile Acun Ilıcalı Askerlik Arkadaşı Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Emre Kınay ile Acun Ilıcalı Askerlik Arkadaşı Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 14:30

TV ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında Acun Ilıcalı ile ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Peki; Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya çıkan bu gerçek ne? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı'na katılan Emre Kınay ile Acun Ilıcalı'nın asker arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Peki; Emre Kınay kimdir?

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı yapımı O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel programına birbirinden değerli şarkıcılar, tiyatro oyuncuları ve ünlü konuklar damgasını vurdu. Bunlardan birisi de sesiyle izleyenleri büyüleyen Emre Kınay. 

Yarışmanın jüri üyesi Murat Boz, Emre Kınay'ın sesini çok beğendiğini söyledi. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ise yılbaşı gecesine damgasını vurdu. Acun Ilıcalı, Emre Kınay ile asker arkadaşı olduğunu açıkladı ve ünlü oyuncunun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Emre Kınay 'Islak Islak' - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 31.12.15

EMRE KINAY KİMDİR?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Remziye Kınay ve babası da tiyatrocu olan Emre Kınay, besteci Erdem Kınay'ın ağabeyidir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul Küçükçekmece'de tamamlayan Kınay, 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve kaydoldu.

Haberin Devamı

1995 yılında Konservatuvar eğitimini tamamlayarak mezun olan Kınay, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yükseklisans eğitimine başladı, ancak tez aşamasında akademik çalışmalarını durdurdu.

Kınay, tezini tamamladıktan sonra ilk hedefinin doktora yapmak olduğunu da kendisiyle yapılan röportajlarda belirtiyor. Aynı zamanda Konservatuvar eğitimi sırasında çocuklarla başlayan tiyatro eğitimciliğini de aralıklarla halen devam ettiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!