Acun Ilıcalı'nın gençlik fotoğrafı şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalının gençlik fotoğrafı şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 10:23

Yapımcılığını yaptığı her program ile zirveye yerleşmeyi başaran Acun Ilıcalı’nın gençlik yıllarında çekilmiş olan bir fotoğrafı ortaya çıktı. Ilıcalı’nın gençlik fotoğrafı görenleri şaşırttı.

Haberin Devamı

Şimdilerin başarılı yapımcısı, televizyon dünyasındaki kariyerine montaj yaparak başladı. Acun Ilıcalı, başarıda zirveye hızlı bir şekilde gelmeyi başaran ender isimlerden birisi.

TV 8 kanalını satın alarak yabancı formatlı programlar yaptı…

Yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda TV 8 kanalını satın alarak medya dünyasında daha da büyümesini sağlayacak bir başarıya imza attı. Ilıcalı, yayın hakkı başka ülkelerde olan ve milyonlarca kişi tarafından sevilerek izlenen yarışma programlarını satın alarak Türkiye’ de yapımcılığını yaptı. Ilıcalı, bu programlar ile hem satın aldığı TV 8 kanalının en çok izlenen 3 kanal arasında girmesini sağladı, hem de yapımcılığını yaptığı yarışma programlarının reyting rekorları kırmasını sağladı.

Acun Ilıcalının gençlik fotoğrafı şaşırttı

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı kimdir?

Tam ismi ile Ali Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 yılında Edirne’ de dünyaya geldi. Kadıköy Anadolu Lisesi’ nden mezun oldu. Televizyonculuğa Show Tv’ de başladı. TV 8 kanalını satın aldı. Yayın hakkı yabancı ülkelere ait olan yarışma programlarını satın alarak Türkiye’ de yapımcılığını yaptı. Acun Medya’ nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir. Şu an, Survivor’ un yapımcılığını yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!