Açıkhava'da müzikli geceler

Güncelleme Tarihi:

Açıkhavada müzikli geceler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2003 01:57

Ünlü organizatör Mustafa Oğuz'un düzenlediği geleneksel Açıkhava Konserleri başlıyor. Bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilecek olan konser dizisinde, birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıkacak.

22 Temmuz’da Candan Erçetin konseriyle start alacak olan Açıkhava Konserleri, ünlü sanatçılara evsahipliği yapıyor. 22-23 Temmuz’da hayranlarıyla buluşacak olan Candan Erçetin'e, özel orkestrasıyla birlikte Garsongs grubu da eşlik ediyor. Dünyaca ünlü vurmalı çalgılar ustası Burhan Öcal, ‘‘Trakya All Stars’’ ekibi ve Fransız prodüktör Smadj ile ortak hazırladığı kişisel projesini 24 Temmuz’da izleyicisiyle buluşturacak. Teoman'ın solo konseri ise 25 Temmuz’da. Türk halk müziğinin sevilen sanatçısı Yavuz Bingöl, ‘‘Ay Işığında Türküler’’ adlı solo konseri ve 20 kişilik orkestrasıyla 26 Temmuz’da sahneye çıkacak.

CAZIN USTALARI

Türk hafif müziğinin ve cazın ünlü isimleri de Açıkhava'da buluşuyor. Neşet Ruacan'ın şefliğini yaptığı Big Band Orkestrası eşliğinde sahneye çıkacak olan Erkut Taçkın, Ayten Alpman, Fatih Erkoç, Kerem Görsev Trio, Emin Fındıkoğlu ve Nükhet Ruacan, 27 Temmuz gecesi şarkılarıyla müzikseverlere keyifli saatler yaşatacak.

KOMŞUDAN SESLER

30 Temmuz’da Ege Denizi'nin iki yakasının müzikleri de Açıkhava'da buluşuyor. Vassilis Saleas ile Hüsnü Şenlendirici ve Laço Tayfa grubu ‘‘Nefes Nefese’’ adını verdikleri müzikleriyle barış rüzgarları estirecek.

Rock müziğin ünlü grubu Bulutsuzluk Özlemi 1 Ağustos’ta, yıllar sonra albüm yapan Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Ahmet Özhan 2 Ağustos’ta, kendine özgü müziğiyle 30 yıldır hayranlarıyla buluşan Bülent Ortaçgil 3 Ağustos’ta, Özcan Deniz ve İlhan Erşahin'in konuk sanatçı olarak katıldığı Mercan Dede ise 5 Ağustos’ta Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veriyor. Açıkhava konserleri, Goran Bregoviç'in 6-7 Ağustos tarihlerinde vereceği konserlerle sona erecek. Konserlerde Ahırkapı Roman Orkestrası misafir grup olarak sahneye çıkacak.

KİM, NE ZAMAN

Candan Erçetin 22-23 Temmuz

Burhan Öçal ve Trakya All Stars Featuring Smadj 24 Temmuz

Teoman 25 Temmuz

Yavuz Bingöl 26 Temmuz

Devlerin Gecesi 27 Temmuz

Vassilis Saleas&Laço Tayfa 30 Temmuz

Bulutsuzluk Özlemi 1 Ağustos

Ahmet Özhan 2 Ağustos

Bülent Ortaçgil 3 Ağustos

Mercan Dede Fusion Project 5 Ağustos

Goran Bregoviç 6-7 Ağustos
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!