Açıkhava sezonu Antrepo’da açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Açıkhava sezonu Antrepo’da açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 00:00

Biletlerinizi şimdiden hazırlayın, şehrin en sıkı sokak çocukları, önümüzdeki cumartesi Karaköy Antrepo’da buluşuyor. Adidas Originals’ın düzenlediği sokak partisinde, 12 saat boyunca müzik, dans, sanat ve moda var. Öğlen 14.00’ten gece 02.00’ye kadar sürecek eğlenceye biletler Biletix’te 30 lira.

Haberin Devamı

* Partide, elektronik müziğin en orijinal isimlerinden Mylo ve New Young Pony Club konser verecek. Dans-müzik dünyasının sınırlarını yeniden tanımlayan ödül rekortmeni Mylo, çıkaracağı yeni hit albümü öncesinde geliyor İstanbul’a. Daha önce bir kez de Rock’n Coke için gelmişti.
* New Young Pony Club ise The Optimist adlı yeni albümlerinin turnesi kapsamında düşüyor Antrepo’ya. Ayrıca Multitap, Soaked ve Funk You gibi yükselmekte olan yeni gruplarla, Bee Gee, Murat Uncuoğlu gibi DJ’ler de gün boyunca antreponun temposunun düşmemesini sağlayacak.
* Kurulacak özel alanlarında her saat başı mim sanatçıları, dansçılar, tahta bacaklar ve sokak tiyatrosu var. Kaykaycıların gösterileri, havada uçan free runner’lar, öğlen 14.00’ten akşam 21.00’e kadar kalabalığı coşturup geceye hazırlayacak.

Haberin Devamı

GECENİN KRALI KİM OLACAK?

* Genç modacılar Zeynep Tosun, Simay Bülbül, Berra Terzioğlu, Güneş Dericioğlu partiye özel tasarımlar hazırladı. Ayrıca giydiğiniz kıyafetle siz de partinin kral ve kraliçesi olabilirsiniz. Seçilenler taç giyecek, yaratıcı fotoğrafları çekilecek ve hediyeler kazanacak.
* Ünlü ve amatör fotoğrafçıların eserleri bir arada. Özgünlük Duvarı’nda Merve Hasman, Yağmur Kızılok, Emir Sarısaç ve Emre Ünal gibi fotoğrafçıların ve Birol Giray, Oben Budak, Zeynep Tosun gibi trendsetter’ların “Orijinallik Sokakta” adlı çekimleri görülebilir.
* Berlin’den gelen Pfadpfinderei, hem gündüz hem gece yapılacak müzik ve multimedya gösterisi hazırladı. Graffiti dünyasının ünlü ismi Turbo da graffitileriyle antrepoda. Parti sırasında 3 metrelik dev torsolara Turbo’yla birlikte graffiti yapma şansı var.

NEW YOUNG PONY CLUB’LA LONDRA’DA BULUŞTUK

New Young Pony Club grubunu, Londra’da geçen hafta sahne aldıkları Heaven adlı kulüpte dinledim. Indie’yle eletronik arası gidip gelen eğlenceli bir müzikleri var. Dinlemekle kalmadım, sahne arkasına girip tanıştım da. Nemrut solist Tahita hariç (ortadaki sarışın), hepsi çok şeker insanlar. Fakat o nemrutluk sahneye adım attığı andan itibaren uçup gidiyor, karşınıza inanılmaz sevimli bir şarkıcı çıkıyor. Türkiye’nin de yabancısı değil. Defalarca gelip gitmiş, ailesinin Fethiye’de yazlığı var.

Haberin Devamı

Sadece 1 liraya sinema bileti yarı fiyatına pizza ve mojito

14 ülkede, 417 şehirde 5 milyondan fazla insan her sabah güne bir internet sitesini ziyaret ederek başlıyor: Citydeal. Mekanlarla anlaşarak takipçilerine inanılmaz fırsatlar sunan Citydeal’de yarı fiyatına pizza bulmak da mümkün çok ucuza sinema bileti de. Gidiyorlar işletme sahipleriyle onların da işine gelecek şekilde, mesela daha boş oldukları saatler için anlaşıyorlar, hem sitelerinden o yerin reklamını yapıyorlar, buna karşılık üyeleri için büyük indirimler, avantajlar sağlıyorlar. Bu en yepisyeni trendde, “alan memnun veren memnun” anlayacağınız. “Şehrin yarı fiyatına/Your city at half price” sloganlı sistem öyle tuttu ki, 5 milyon üye sayısına 4 ay gibi kısa bir sürede ulaştılar.
Sistem www.sehirfirsati.com adresiyle artık Türkiye’de. 23 Nisan’dan beri yeme-içme, spor-bakım-sağlık, konser-sinema gibi alanlarda her gün bir yeni fırsat açıklanıyor. AFM sinemalarında 1 liraya sinema bileti, 360 restoranda 22 yerine 9 liraya pizza, Parantez Bistro’da 13 yerine 6,5 liraya mojito ve Kanyon’daki Entrecote de Paris’de 19 liraya %50 indirimli öğle menüsü gibi fırsatlar sundular son 1 haftada. İlginize-bilginize, karınıza-çıkarınıza efendim...

Haberin Devamı

ŞEHİRDE CUMARTESİ

ROCK SEVENLERE
Juggernauts Santral’de
Avusturalya’nın en iyi elektro-rock grubu Midnight Juggernauts, Londra’nın efsane kulübü Fabric’ten sonra bu akşam Eyüp Otto Santral’de. 23.00’te başlayacak konsere biletler Biletix’te 34 lira. (216) 556 98 00. Otto Santral: (212) 427 18 89.

CAZ SEVENLERE
Balık-ekmek Bosphorus’ta
Havalar da ısındı, tekne keyfinin tam zamanı. Bosphorus yatında düzenlenen balık-ekmek-caz gezilerinin bugünkü konuğu Dolunay Obruk ve Neşet Ruacan Dörtlüsü. Balık-ekmek, limitsiz şarap ve birayla kişibaşı 100 lira. (212) 293 65 42.

POP SEVENLERE
Serdar Ortaç Khasfest’te
DJ Hüseyin Karadayı, Bengü ve Sertar Ortaç, Kadir Has Üniversitesi’nin Selimpaşa Kampusu’ndeki Khasfest’te buluşuyor. İstanbul’dan 60 kilometre uzakta, deniz kenarındaki kampuse Cibali’den servisler kalkıyor. Biletler 34 lira. (212) 553 57 65.

Haberin Devamı

ANADOLU’DA BU AKŞAM

ANI LORAK ANTALYA’DA
2008 Eurovizyon ikincisi Ukraynalı güzel Ani Lorak, bu akşam 21.30’da Adam&Eve Hotel’de çıkıyor. Yeni öğrendim, Antalyalı Murat Nalçacıoğlu’yla evliymiş ve Kiev’de Angel adında bir kafe işletiyorlarmış. Biletler 150-300 lira. (242) 710 14 00.

POKEMONLAR ANKARA’DA
Türkiye’de ilk kez düzenlenen Pokemon festivali, Ankara Akay Caddesi-Saklıkent’te. 18.30’dan itibaren konserler, Pikachu kızlarının dans şovları, yarışmalar ve Pokemon maçları olacak. Biletler ilk bira dahil 20 lira. (312) 418 38 10.

FUNDA ARAR İZMİR’DE
Bornova-Ooze Venue, bu akşam Funda Arar ve hayranlarını ağırlıyor. Geceye biletler Biletix’te 34, kapıda 30 lira. www.biletix.com (232) 388 78 70.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!