Acemi Cadı - "Aslında sunucu olmak istiyordum!"

Güncelleme Tarihi:

Acemi Cadı - Aslında sunucu olmak istiyordum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 14:56

Merve Boluğur’un asıl hedefi sunuculukmuş ama kader onu cadı yapıvermiş! Üstelik acemi bir cadı! Sunuculuk hayaliyle yola çıkıp, cadı olan Merve’nin hikayesini öğrenmeye hazır mısın?

Haberin Devamı

Merve Boluğur, Çağkan Çulha ve Cenk Gürpınar. Son dönemin en sevilen dizilerinden olan D Production yapımı “Acemi Cadı”nın sevilen oyuncuları. Hepsini bir araya getirmişiz de hemen bir röportaj yapmaz mıyız? Tabii ki yaparız. Çocuklar çok fazla istek alan Merve’yle gerçekleştirdim ilk röportajımı. Önümüzdeki günlerde de Çağhan ve Cenk’le buluşacaksınız sayfalarımızda. Benden duyurması!

 

Oyunculuğa nasıl başladın?

Aslında sunucu olmak istiyordum. Ama arada fotomodellik ve reklam filmi oyunculuğu da yaptım. Beni Algida’da izledikten sonra “Acemi Cadı”da oynatmaya karar veriyorlar. Ertesi günü bir deneme çekimi yaptıktan sonra apar topar başladım “Acemi Cadı”ya.

 

Haberin Devamı

Madem amacın sunuculuk yapmakmış. Neden direkt sunuculuk yolunda ilerlemedin?

Görsel bir iş yapıyoruz ve hepsi birbiriyle bağlantılı. Hala da en büyük hedefim sunuculuk yapmak! Ama oyunculuk da her zaman ilk planda olacak benim için.

 

İşte bunu merak ediyorum; hiç oyunculuk, fotomodellik yapmayabilirdin. Sadece sunucu olmak için çabalayabilirdin belki değil mi?

Aslında bu biraz da gelen teklifle alakalı. Hayatın insana neler sunacağı belli olmuyor. Başımıza gelen şeyler yapacaklarımız konusunda bizi yönlendiriyor. Hala sunucu olma hayalimden vazgeçmiş değilim. Sadece biraz ertelenmiş oldu.

 

Oyunculuk eğitimin var mı?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne gidiyorum. Fakat dizi çekimlerinden dolayı eğitimime ara verdim.

 

Sunuculukta örnek aldığın biri var mı mesela?

Cosmopolis’i sunan Sevim Gözay’ı çok beğeniyorum. Hazırlayıp, sunması özellikle hoşuma gidiyor. İleride onun gibi olmak isterim.

 

Büyü yapmanı isteyenler dışında hayatında neler değişti diziden sonra?

Ben değil ama çevremdekiler değişti. Daha doğrusu çevremdekiler beni tanır hale geldiler. Sürekli çalışan bir insan oldum. Eskiden sadece ev ve okul arasında gidip gelirdim. Şimdiyse setten hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. Ama annem hala durumun farkında değil mesela! “Ben akşam yemeğini hazırladım. Seni eve bekliyorum” diyor. Ben o sırada setteyim halbuki!

 

Haberin Devamı

Tanınmaya başladığını ilk kez ne zaman fark ettin?

Bunun çok geç farkına vardım. İyi de oldu. Çekimler çok zamanımı alıyor. Dolayısıyla tanınmaya başladığımın farkında bile değildim. İlk kez Kanal D’nin gecesinde insanların bana gösterdiği sıcaklık ve yakınlık sayesinde anladım. O gece dedim ki; “Evet ben tanınıyorum” dedim!    

 

Canlandırdığın karakterle ilgili olarak; “Bu konuda Ayşegül’e asla benzemiyorum” dediğin ne var?

Giyim tarzımız hiç benzemiyor. O çok cicili bicili giyiniyor. 19 yaşındayım ve yaşıma uygun giyiniyorum ama o kadar cicili bicili giyinmeyi sevmiyorum. Saçlarıma onun gibi tokalar takmam. Sadelikten yanayım.

 

Herkes sana şunu soruyordur: Gerçekten büyü yapabilsen ne yapardın? Ben de şunu öğrenmek istiyorum; “Asla yapmayacağım bir büyü” dediğin ne var?

Haberin Devamı

Çağkan bana çıkma teklif ediyor. Ben ‘tıp büyüsü’ yapmışım ve konuşamıyorum. “Evet” diyemedim ona. Çocuk gitti. Çok kötüydü. İnsan asla başına böyle bir şey gelmesini istemez.

 

Ne burcusun?

Başak. Çok memnunum burcumdan bu arada. Biraz eleştiri yaparım ama sadece sevdiklerim, iyi olsunlar diye onları uyarırım o kadar. Bir de olumsuz elektrik aldığım insanlar konusunda hiç yanılmam! Tüm bu özelliklerimi Başak’lığıma bağlıyorum!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!