Aaaaaa, benim elbisemi giymiş!

Güncelleme Tarihi:

Aaaaaa, benim elbisemi giymiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Neyse ki Türkler hala siyah giymekten pek vazgeçmedi! Böylelikle ünlülerimizin aynı model ve modacıya ait renkli ve şatafatlı kıyafetle, üstelik aynı mekanda buluşmaları gibi bir durumla pek karşılaşmıyoruz. Ama Hollywood'da durum farklı...

Şık olmaya özenen her kadının yüreğinin bir köşesinde aynı korku saklıdır: Ya biri benimle aynı kıyafeti giyerse? Sinema dünyasında ve jet sosyetede bu tür talihsizliklere zaman zaman rastlanıyor.

Yıllar önce Liz Taylor ile İtalyan sinemasının ünlü yıldızı Gina Lollobrigida, Moskova Film Festivali’nin açılış gecesinde eş kıyafetlerle salona girince çok şaşırmışlar ve sıkıntılarını şen kahkahalarla gizlemeye çalışmışlardı. O günden sonra da eş kıyafet şanssızlığı pek çok güzel kadına sıkıntılı saatler yaşattı. Son zamanlarda ise Hollywood dünyasında aynı kıyafetleriyle dikkat çeken ünlü kadınların sayısı oldukça arttı. İşte size birkaç örnek...

Müzik dünyasının ünlü iki şarkıcısı Mariah Carey ve Baharat Kızlar topluluğunun Mel'i vücutlarını sımsıkı saran dekolte kırmızı tuvaletleriyle bir partide buluştular. Mariah Carey tuvaletin fazla dar olmasından rahatsızdı. (Oysa Mel'e göre çok daha ince bir bedene sahip!)

Liz Hurley, son filminin galasında kurşuni dekolte tuvaletiyle soluk kesti. Versace'nin imzasını taşıyan tuvaletin bir eşini ise birkaç gün sonra genç oyuncu Charlize Theron, bir gala gecesinde giydi.

Versace imzası

Aynı kıyafeti giyme şanssızlığını yaşayanlar arasında Salma Hayek ve Mira Sorvino'da var. Meksika asıllı seksi yıldız Salma Hayek ve Miro Sorvino aynı davete Versace imzalı aynı kırmızı elbiseyle gelmişler. Tuhaf kader! Hayek duruma ilgisiz kalırken, Mira Sorvino bütün gece suratını asmış.

Genç şarkıcı Dani Behr, annesi yaşındaki Diana Ross'un yanında sönük kalınca çok şaşırmış. Diana Ross kendi yaşına uygun bir model seçtiği için beğenilirken Dani Behr'e yakışmadığı konuşulmuş.

Cindy Crawford, Rosie Perez ve Rita Wilson'un ortak özelliği nedir? Bu sorunun yanıtı çok basit: Giydikleri tuvalet. Cindy Crawford hamile haline rağmen ince askılı tuvaletiyle büyük sükse yaptı. Rita Wilson ve Rosie Perez aynı model tuvaletlerle davetlerde boy gösterdiklerinde durum ise değişti. Rüküşlükle bile suçlandılar. Tuvaletin en çok Cindy Crawford'a yakıştığını herkes kabul etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!